به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، متین رمضانخواه روز یکشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در فارس با اشاره به سابقه فعالیت معاونت استانهای معاونت راهبردی رئیس جمهور دردولت های یازدهم و دوازدهم، گفت: در این دوره با مسئولیت دکتر محمدجواد ظریف، الگوی سیاستگذاری مشارکتی در دستورکار در معاونت راهبردی قرار دارد که از چهار رکن اساسی مدیران استان، فعالان حوزه اقتصادی، تشکلهای مدنی و دانشگاهیان تشکیل می شود.
او با بیان اینکه تیم معاونت راهبردی تیمی جوان، پر انرژی و اهل دانش و دانشگاه است، افزود: این گروهها دست به دست هم میدهند تا با تمام قوایی که دارند برای حل مسائل کشور دور هم جمع شوند.
رمضانخواه ادامه داد: در استانها چهرهای صاحب نفوذ استانی و ملی به عنوان مشاور راهبردی استاندار انتخاب میشود تا بتواند هم اساتید و فعالان مدنی و بخش خصوصی را دور خود جمع کند و هم توان گفتوگو با نمایندگان مجلس شورای اسلامی را داشته باشد.
معاون راهبردهای استانی معاونت راهبردی رئیس جمهور ادامه داد: مسائل استانها که حول محور مشاور راهبردی استاندار مطرح و بررسی میشود، در هیات دولت نیز پیگیری خواهد شد.
او اظهار کرد: پنلهای تخصصی معاونت راهبردی بر مبنای وفاق ملی مشتمل از شخصیتهایی از چپ تا راست ترین گروههای سیاسی است و فضایی متکثر بر آن حاکم است.
رمضانخواه افزود: اولویت اتاق فکرهای معاونت راهبردی رئیس جمهور حل مسائل کشور است و هیاتهای اندیشه ورز فضایی برای حضور همه گروهها شده است.
معاون راهبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور اذعان کرد: در زمان حاضر ۷۲ هزار پروژه نیمه تمام در سراسر کشور وجود دارد که بیشتر در سفرهای استانی روسای جمهور مصوب و یا اجرایی شده و برخی از آنها دچار تعارضات بین استانی است.
مدیریت زنان نمایشی نشود
او با اشاره به مدیریت زنان در دولت چهاردهم، گفت: بانوان بایددر عرصههای میانی مدیریت به کارگرفته و حمایت شوند تا در بلند مدت اعتماد به نفس و فرصت برای مدیریت در ردههای بالاتر را داشته باشند.
رمضانخواه اظهار کرد: مدیریت زنان نباید نمایشی باشد و از این ظرفیت به خوبی استفاده شود.