به گزارش گروه علمی آباجان به نقل از ایرنا از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم محمد مهدی ذوالفقارزاده افزود: در این طرح که با رویکرد ارتقای مهارتهای شاگردپروری بین اعضای هیأت علمی نواستخدام دانشگاهها اجرا میشود، مهارتهایی همچون هنر یادگیری و یاددهی، راهبری کلاس درس، اخلاق علمی و معلمی، آشنایی با میراث هویتی اسلامی-ایرانی ارائه میشود.
وی ادامه داد: علاوه بر دورههای آموزشی که به صورت کارگاههای تعاملی برگزار میشود، اجرای برنامههای آیینی، نشستهای انتقال تجربه با استادان پیشکسوت، میزگردهای تخصصی ارتباط با صنعت و جامعه، قوانین و آئیننامههای وزارت علوم از دیگر بخشهای این طرح به شمار میرود.
ذوالفقارزاده خاطرنشان کرد: پس از اجرای دور نخست طرح تعالی منش استادی در مهرماه سال گذشته و رضایت شرکتکنندگان آن، دومین دوره این طرح برای اعضای هیأت علمی استخدامی سالهای ۱۴۰۳ و ۱۴۰۲، طی روزهای ۲۲ تا ۲۶ بهمن در مشهد مقدس و به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار میشود.
وی افزود: اعضای هیات علمی داوطلب شرکت در این طرح میتوانند حداکثر تا ۲۸ دی ماه سال جاری با مراجعه به پایگاه اطلاعرسانی manesh.farnama.net نسبت به ثبتنام و تکمیل فرم مربوطه اقدام کنند. با توجه به محدودیت پذیرش در این طرح، اولویتبندی انتخاب شرکتکنندگان، بر اساس زمان ثبتنام و همچنین سهمیه دانشگاه صورت میپذیرد.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، اولین دوره طرح تعالی منش استادی با هدف انتقال تجربیات استادان پیشکسوت به نواستادان و مهارتهای شاگردپروری همچنین شبکهسازی بین این استادان به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد دهم تا چهاردهم مهر ۱۴۰۲ با حضور ۱۵۰ نفر از استادان تازهاستخدام شده (سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۱) برگزار شد.