همایشی برای مروج وفاق و اعتدال + فیلم

همایشی برای مروج وفاق و اعتدال + فیلم


دریافت
۹ MB

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، این همایش عصر سه شنبه با حضور “محسن هاشمی” رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، جمعی از فعالان سیاسی و قشرهای مختلف مردم در تالار فرهنگ و هنر کرمان برگزار شد و در ادامه استاندار کرمان نیز در این همایش حضور یافت.

آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی، سال ۱۳۱۳ در روستای بهرمان از بخش نوق شهرستان رفسنجان در استان کرمان متولد شد و پس از عمری مجاهدت در مسیر انقلاب اسلامی و انجام مسئولیت‌های مختلف، ۱۹ دی ۱۳۹۵ دعوت حق را لبیک گفت.

دبیر حزب کارگزاران استان کرمان در ابتدای این مراسم گفت: جا دارد تقدیر کنیم از کسانی که یاد و خاطره آیت الله هاشمی رفسنجانی را گرامی داشتند. بعد از سال اولی که ایشان از دنیا رفتند، تا امسال نتوانستیم مراسم سالگرد را در کرمان برگزار کنیم و خوشحالیم بعد از هشت سال این اتفاق افتاد و جا دارد از استاندار که حمایت و کمک کردند این مراسم برگزار شود، تشکر کنیم.

سجاد صفاهانی زاده افزود: آیت‌الله هاشمی فصل تازه ای از اقتصاد و سیاست را در کشور ما ایجاد کردند. اقتصاد و سیاستی که در دولت اول و دوم سازندگی شکل گرفت متفاوت بود و بخش‌های مختلفی داشت.

وی گفت: دیدگاه‌های سیاسی ایشان بعد از جنگ متفاوت بود و در فصل توسعه قرار گرفت لذا بخش عمده‌ای از توسعه کشور مدیون آیت الله هاشمی است و جا دارد فعالیت‌ها و برنامه‌های ایشان تدوین شود و مورد استفاده قرار گیرد.

مورخ و نویسنده کرمانی هم در این همایش گفت: کرمان دیاری به دیرپایی زمان است که شکنجه چهره‌اش، رد پای روزگاران و دامانش پرورشگاه مردان و زنانی است که هر کدام به تنهایی برای افتخار یک جامعه بسنده‌اند. مردانی و زنانی که در سخت‌ترین شرایط ممکن پرچم عزت و افتخار ایران را بر بلندای روزگاران برافراشتند و از دامان سختی‌ها برخاستند.

سید محمدعلی گلاب زاده با اشاره به شخصیت‌های برجسته تاریخ کرمان از خواجو تا ابوحامد افضل کرمانی افزود: این بزرگان در سخت‌ترین دوران‌ و قحطی‌ها نه‌ تنها تسلیم مشکلات نشدند بلکه پرچم عزت دانش و دانشوری را برافراشتند و طبیب بزرگ روزگار خود شدند.

وی گفت: دراین میان باید از شادروان آیت الله هاشمی رفسنجانی سخن بگوییم که به تمامی فصول تعلق داشت. مردی که سکوت دراز سالیان را در شط (رود) بلندترین فریادها و در خروش سرخ ترین روزها شست‌وشو داد. مردی که با یک دست بر سپیدای کاغذ روایت بزرگی‌های امیرکبیر را نگاشت و با دست برافراشته دیگر خود دشمنان را به مبارزه طلبید.

این مورخ و نویسنده کرمانی ادامه داد: هاشمی رفسنجانی مرد اندیشه بود؛ گویا از مولانا آموخته بود که ای برادر تو همان اندیشه‌ای مابقی تو استخوان و ریشه‌ای.

وی گفت: دیدیم همین روشنایی اندیشه بود که در جبهه‌ها پیشگام سرافرازی‌ها شد و خواب را در پلک دشمنان اسلام شکست و آنجا که ضرورت داشت صلح را ارمغانمان کرد.

گلاب زاده اظهار داشت: چه کسی است که نداند اگر هاشمی نبود سرنوشت ما در آن برهه زمان به کجا کشیده می‌شد؟ او از طبیعت کویری خود آموخته بود که مرد روزهای سخت و دشواری باشد. او فریاد می‌زد: موجیم و سر به دامن طوفان نهاده‌ایم.

وی افزود: شگفتا که سالمرگ هاشمی رفسنجانی مصادف با روز کرمان و زادروز خواجوی کرمانی می‌شود و گویی این شعر را در آن زمانی در آینه تاریخ می‌دید که گفت “حدیث عشق ز ما یادگار خواهد ماند/ بنای شوق ز ما استوار خواهد ماند”.

گلاب زاده همچنین با اشاره به نامگذاری ۱۷ دی به نام روز کرمان گفت: قبل از شهادت حاج قاسم جلسات مختلفی با شورای شهر داشتیم و ۱۷ دی را به دلیل اینکه زادروز خواجو بود به عنوان روز کرمان انتخاب کردیم و هیچ ارتباطی به مسائل مربوط به حوادث سال گذشته و شهادت سردار سلیمانی نداشت و قبل از آن بود.

پروفسور مهدی رجبعلی پور، چهره ماندگار علمی نیز در این مراسم گفت: من سخنران نیستم و اینجا که نشسته بودم صحبت‌های مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی را دیدم که نوشته بودند ما تلاش زیادی کردیم، خطا هم زیاد کردیم.

وی افزود: اصل مطلب بود که همه ما باید اعتراف کنیم در بیش از ۴۰ سال گذشته کارهای خوب زیاد داشتیم، خطا هم کردیم

حتما ببینید

اظهارنظر محسن هاشمی درباره تغییر پایتخت

اظهارنظر محسن هاشمی درباره تغییر پایتخت

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا هاشمی عصر سه شنبه در همایش “وفاق و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *