مدارس روستایی بدون استفاده در آذربایجان شرقی تعیین تکلیف شوند

مدارس روستایی بدون استفاده در آذربایجان شرقی تعیین تکلیف شوند

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، حیدر فتح زاده روز چهارشنبه در جلسه ای که همین منظور برگزار شد اظهار کرد: با تعیین تکلیف مدارس شهری و روستایی، می توان روند اتمام طرح های آموزشی در استان را تسریع بخشید و مدارس کانکسی و سنگی را برچید.

وی افزود: تعداد ۷۲ مدرسه کانکسی با ۱۹۴ کلاس، ۴۴ مدرسه سنگی با ۱۶۷ کلاس و همچنین ۷۱۲ مدرسه با تراکم بالای ۳۵ نفر با ۲ هزار و ۲۳۷ کلاس در استان وجود دارد که باید تا پایان شهریور ۱۴۰۴ ساماندهی شوند.

فتح‌زاده اضافه کرد: لازم است فرمانداران را مکلف کنیم تا در شهرستان‌ها ظرفیت‌هایی مانند مسوولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن و مشارکت خیران را در جهت ساماندهی و بازسازی مدارس فرسوده و تخریبی همچنین تکمیل مدارس نیمه تمام به کار گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی ابراز کرد: بهسازی، نوسازی و مولدسازی مدارس در پنج ناحیه آموزش و پرورش شهر تبریز هم باید به جد پیگیری و در مجموع تمام مدارس نیمه تمام استان اتمام و ساماندهی شوند.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، حدود ۷۵۰ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی در آذربایجان شرقی مشغول فراگیری علم هستند.

حدود پنج هزار و ۵۰۰ فضای آموزشی دولتی و ۲ هزار و ۷۰۰ مدرسه غیردولتی در آذربایجان شرقی وجود دارد و این استان از نظر تعداد فضاهای آموزشی در رتبه پنجم کشور قرار دارد.

حتما ببینید

برتری تیم بسکتبال مقاومت شهرداری تبریز مقابل عقاب تهران

برتری تیم بسکتبال مقاومت شهرداری تبریز مقابل عقاب تهران

به گزارش روز سه شنبه آباجان به نقل از ایرنا، در دیدار هفته یازدهم که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *