به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، هفدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد به مراحل پایانی خود نزدیک میشود، در این دوره ۲ هزار و ۶۰۰ اثر، در ۴ بخش، رمان و داستان بلند، داستان کوتاه، نقد ادبی و مستندنگاری ارزیابی شدهاند، بیشترین آثار (۲ هزار اثر)متعلق به حوزه رمان و مستندنگاری بوده، ۴۰۰ اثر در حوزه داستان کوتاه، ۱۶۰ اثر در حوزه نقد ادبی بوده است.
مسعود کوثری دبیر علمی این دوره جایزه جلال بوده است، مریم جلالی، مریم حسینی، محمد حنیف، بهزاد دانشگر، سارا عرفانی، کورش علیانی، محسن کاظمی، صادق کرمیار و مسعود کوثری اعضای هیات علمی این دوره جایزه بودهاند.
پیگیریهای خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم حاکی از برگزاری جایزه جلال در روز چهارشنبه سوم بهمن ماه است، داوریها در هر ۴ گروه داوری به پایان رسیده و در بخش ویراستاری نیز به مانند سال گذشته آثاری معرفی خواهند شد.
همچنین در این دوره تغییراتی در برگزاری دوره آموزش داستاننویسی آلجلال ایجاد خواهد شد.
حامد محقق معاون ادبیات خانه کتاب در این زمینه به آباجان به نقل از تسنیم میگوید: ما در این دوره آموزش داستاننویسی را با تغییراتی نسبت به دورههای قبل برگزار خواهیم کرد، موسسه خانه کتاب، پیش از این، دورههای اقلیم قلم را برای ۱۶ استان کشور در شمال غرب و جنوب کشور برگزار کرد، منتخبین این دورهها قرار است در دوره آموزشی جلال آل احمد شرکت کنند.
وی زمان برگزاری دورهها را همزمان با برگزاری مراسم اختتامیه عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه این دوره برای منتخبین دورههای دیگر داستاننویسی برگزار میشود، طبیعتا آموزشها تخصصیتر خواهد بود.
مسعود کوثری دبیر علمی جایزه جلال نیز پیشتر در گفتوگو با آباجان به نقل از تسنیم، افزایش وجه ریالی این جایزه را نیز بعید دانسته و گفته بود: با توجه به اینکه در دولت مشکلات مالی فراوانی وجود دارد، نمیتوان انتظار داشت که وجه جایزه افزایش پیدا کند، در عین حال ما نهایت تلاش را خواهیم کرد.
انتهای پیام/