چشم انداز تولید سه هزار و ۳۵۰ مگاوات برق خورشیدی در اصفهان

چشم انداز تولید سه هزار و ۳۵۰ مگاوات برق خورشیدی در اصفهان

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، مهدی جمالی نژاد شامگاه یکشنبه در نخستین جلسه «میز انرژی‌های نوین» در استانداری افزود: برای رسیدن به این چشم انداز باید به دقت نیاز مصرف بخش‌های مختلف به‌ویژه اقتصادی، کشاورزی و صنعتی شناسایی شود.

استاندار اصفهان به وجود ۱۹۶ چالش و مساله استانی در حوزه انرژی های نوین اشاره و بیان کرد: جذب سرمایه‌گذاران خارجی با هدف توسعه زیرساخت های انرژی در این حوزه ضروریست، از این رو لازم است قوانین و مقررات سخت‌گیرانه فعلی تعدیل و تسهیل شوند.

جمالی نژاد گفت: اصفهان به دلیل نیاز به تامین انرژی پایدار و کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی، به‌شدت به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر به‌ویژه انرژی خورشیدی نیاز دارد.

چشم انداز تولید سه هزار و ۳۵۰ مگاوات برق خورشیدی در اصفهان

وی افزود: با توجه به ظرفیت مطلوب استان در این زمینه، می‌توان تولید انرژی خورشیدی را به عنوان یک راهکار موثر برای تامین انرژی پایدار و کاهش آلودگی هوا در اصفهان مطرح و نهادینه کرد.

جمالی نژاد بر هم افزایی بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی در این بخش تاکید کرد و گفت: تنها با یک برنامه ریزی دقیق و عملیاتی می‌توان به اهداف تعیین شده دست یافت و از ظرفیت‌های موجود به بهترین نحو استفاده کرد.

ظرفیت اصفهان برای تولید انرژی نوین جهانی بادی و بیوگاز

معاون اقتصادی استاندار اصفهان نیز در این جلسه گفت: اصفهان علاوه بر تولید انرژی خورشیدی باید به سمت تولید انرژی های نوین جهانی بادی و بیوگاز حرکت کند.

«بیوگاز»، یک منبع انرژی طبیعی تجدید پذیر است که از تجزیه مواد آلی شامل کودهای حیوانی، ضایعات مواد غذایی و فاضلاب تولید می شود.

کوروش خسروی با بیان اینکه ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی مورد توجه فعالان اقتصادیست، افزود: ساز و کار این موضوع در مجاورت شهرک‌های صنعتی مورد بررسی قرار گیرد تا مشخص شود باید یک نیروگاه متمرکز ایجاد شود و یا هر فعال اقتصادی خود بطور جداگانه نیروگاه احداث کند.

وی خاطر نشان کرد: جهان اکنون به سمت تولید انرژی‌های جدید حرکت می کند و سازمان ملل حامی این موضوع است.

معاون اقتصادی استاندار اصفهان به بازار مطلوب انتقال کربن در دنیا اشاره و بیان کرد: شرکت یا موسسه های فعال در این زمینه با هدف تولید انرژی شناسایی و ساماندهی شوند.

وی افزود: عمر مفید صفحات پنل خورشیدی حدود ۱۵ سال است که برای این مساله نیز لازم است از هم اکنون پیش بینی و مدیریت شود.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، بیش از ۲۱ هکتار زمین برای احداث نیروگاه خورشیدی در ۹ شهرک و ناحیه صنعتی این استان اختصاص یافته است.

حتما ببینید

نقل و انتقال املاک در اصفهان، تنها توسط سامانه «کاتب» قابل انجام است

نقل و انتقال املاک در اصفهان، تنها توسط سامانه «کاتب» قابل انجام است

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، جواد فخاری زواره عصر روز یکشنبه در نشست …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *