کامبیز خلیلی روز دوشنبه در گفت و گو با آباجان به نقل از ایرنا، افزود: همچنین ۷۸۶ فقره اخطاریه رفع آلودگی در این مدت صادر و تعدادی از واحدها نیز به دلیل رعایت نکردن قوانین و مقررات زیست محیطی و تداوم آلودگی برای رسیدگی، به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی بیان کرد: به منظور حفاظت، بهبود و بهسازی محیط زیست و پیشگیری از هر نوع آلودگی که موجب برهم زدن تعادل و حفاظت محیط زیست می شود، این ادارهکل، ضمن شناسایی صنایع آلاینده محیط زیست ( آب، خاک و هوا)، متناسب با نوع آلایندگی و مطابق با قوانین و مقررات جاری اقدامات لازم را برای جلوگیری از آسیب و تخریب محیط زیست و حفظ منابع طبیعی انجام میدهد.
معاون محیط زیست انسانی ادارهکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: در این پایشها وضعیت آلایندگی هوا به لحاظ کارکرد صحیح و کامل بودن سیستمهای کنترلی و همچنین وضعیت خروجی پساب، فیلتراسیون، سیستم پایش آنلاین، نحوه مدیریت پسماند و خوداظهاری واحدهای صنعتی و تولیدی مورد بررسی قرار میگیرد.
خلیلی گفت: واحدهایی که الزامات زیست محیطی از جمله خاموش کردن فیلترها و یا رهاسازی پساب به اراضی مجاور را رعایت نکنند به آنها اخطاریههای زیست محیطی داده میشود.
بیش از سه هزار و ۶۰۰ واحدی صنعتی، تولیدی، خدماتی و معدنی در استان مرکزی به عنوان پایتخت صنعت ایران وجود دارد.