به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از اردبیل، محبوب حیدری عصر یکشنبه در جریان بازدید از روند توسعه بزرگراه اردبیل – سرچم گفت: با ساخت ۲۶۰ کیلومتر بزرگراه استان اردبیل به میانگین سرانه کشوری در برخورداری از توسعه بزرگراهها دست یافته و حتی از این میانگین عبور خواهد کرد.
وی تصریح کرد: برای تکمیل ۲۶۰ کیلومتر بزرگراه در استان اردبیل به ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که باید از ردیفهای اعتباری ملی در ۲ تا سه سال آینده تأمین و زمینه تکمیل پروژههای نیمهتمام فراهم آید.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل تصریح کرد: شاخص توسعه بزرگراهی کشور ۶۰ درصد است که قطعا با تکمیل و بهرهبرداری از ۲۶۰ کیلومتر بزرگراه و اضافه شدن آن به ۲۳۰ کیلومتر بزرگراهی که زیر بار ترافیک است، استان اردبیل از این شاخص ۶۰ درصد کشوری فراتر خواهد رفت.
حیدری ضرورت اجرای بزرگراههای استان را از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب یادآور شد و افزود: بزرگراه اردبیل – سرچم به طول ۱۷۸ کیلومتر در هفت قطعه در حال اجرا است که پنج قطعه آن به پیمانکاران واگذار شده است. ۵۸ کیلومتر از این بزرگراه تاکنون به بهرهبرداری رسیده و تا پایان سال مالی جاری ۳۴ کیلومتر نیز به این محدوده افزوده میشود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل اضافه کرد: ۱۰ طرح توسعه بزرگراهی و چهار خطه کردن در استان اردبیل در حال اجرا است که مهمترین آن بزرگراه اردبیل – مشگینشهر، مشگینشهر – اهر، کمربندی نیر و اتصال به محور نیر – سراب، تونل حیران و بزرگراه اردبیل – سرچم است.
حیدری بیان کرد: اکثر این پروژهها فعال بوده و با تزریق اعتبارات ملی تعدادی از این طرحها که معطل و بلاتکلیف مانده بود، جان دوبارهای گرفتند. تونل دوم حیران نیز قرار است سال آینده تکمیل و به بهرهبرداری رسیده و هموطنان در عبور و مرور خود به سمت گیلان مشکلی نداشته باشند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل به استفاده از ۴۰۰ دستگاه ماشینآلات برای چهار خطه کردن محورهای مواصلاتی استان اشاره کرد و گفت: ۷۰۰ نفر در این پروژهها مشغول کار هستند که قطعا در آینده زمینه توسعه همهجانبه استان نیز با چنین طرحهایی مهیا میشود.
حیدری تصریح کرد: با بهرهبرداری از ۲۶۰ کیلومتر بزرگراه در حال اجرا، در مجموع بزرگراههای استان به ۵۰۰ کیلومتر خواهد رسید که یک شاخص مناسب و مطلوب برای استان در بهرهمندی از محورهای مواصلاتی ایمن خواهد بود. ظرفیت استان با توجه به توسعه بخش کشاورزی و گردشگری در بهرهمندی از بزرگراهها یک ظرفیت ممتاز و پیشرو است و باید به این بخش توجهی جدی و تمرکزی واقعی شود.
انتهای پیام/۱۳۱