نمایشگاه عکاسان سیستان و بلوچستان در تهران

نمایشگاه عکاسان سیستان و بلوچستان در تهران

به گزارش گروه فرهنگی آباجان به نقل از ایرنا، در متن قاب نخست نمایشگاه عکاسان سیستان و بلوچستان با عنوان ۴۰عکس ۴۰عکاس آمده است: دنیای پر تصویر امروز، دنیایی تاثیرگذار و تاثیرپذیر از عکس است و این مهم بر هیچ خردمندی پوشیده نیست! و کانون‌های عکاسی شهری و استانی، محلی و منطقه‌ای از جمله مراکز صاحب تاثیر در این امرند؛ و کار مرکزی چون دفتر رسانه «پایگاه عکس چیلیک» رصد همین توان‌مندیها است که این بار کانون عکاسان مستقل سیستان و بلوچستان را در زاهدان هدف گرفت…

این چهل عکس از چهل عکاس را هوشیاران نمادی می‌دانند از خطه‌ای که در نگاه هوشمندان عکاسی معاصر ثبت شده است. نسلی چون: نیکول فریدنی، نصرالله کسرائیان، داود وکیل زاده، صابر انواری، افشین بختیار و دیگر وطن دوستان زرشناسی که خاک هر محیط از دنیای تصویر این مرز پر گهر را با دوربین عکاسی‌شان دیده، ولی خطه‌ی سیستان و بلوچستان را جلوه‌ای دیگر از نوع و مفهوم زیبایی وصف کرده‌اند.

آنچه در جان روایت این ۴۰ عکس از نگاه عکاسان استان به وضوح می‌توان دریافت، هژمونی اصالت و سنت است در رقص گونه‌های دیگری از نگاه نو به عناصر بصری؛ به فرم، به نقش، به بافت و حرکت و رنگ و فریم‌های مغفول مانده از نگاه هوش‌مندان واقعی عکاسی در روزگار جولان و هیجان هوش مصنوعی روایت این ۴۰ نگاه عکاسانه روایت یک دعوت دلبرانه برای حضور در خطه‌ای تاریخی و اسطوره‌ای است تا جان‌مایه‌ی هر دوربین عکاسی را از جلوه‌های رئالیسم اصالت زیستن در سایه سنت‌ها، مسحور، تامین و سرشار کند.

نمایشگاه عکاسان سیستان و بلوچستان در تهران

این نمایشگاه بعد دیگری از سعی عکاسانه و درک زندگی ۴۰ عکاس مستعد، بینا و هوشمند است، که با درک درست مفهوم عکس به مثابه یک رسانه و عکاسی به عنوان هنر معاصر، تجربه‌ی «هم‌زیستی» را موهبت دانسته و نام فراز و فرود هر تجربه را «زندگی» می‌گذارند».

اظهار دیدگاه چند تن از کارشناسان حوزه عکس و عکاسی همچون: محمدرضا چای فروش، محمد حسن پور، کیارنگ علایی، سعید فلاح فر، کریم متقی، مهدی نجارپیشه و مهدی سروری پیرامون آثار عکاسان، کیفیت دید و نوع مواجهه، تاثیرگذاری سعی عکاسان، ثمرات این نوع ارایه در معرفی قدرت بصری عکاسان استان، همگرایی عکاسان استان در تقویت و بهبود قدرت تصویرگری استان را در قالب یادداشت هایی در این نمایشگاه عکس، در کنار کتاب عکس نمایشگاه از جمله ویژگی های نمایشگاه عکاسان سیستان و بلوچستان است.

اسامی ۴۰ عکاس سیستانی و بلوچستانی صاحب اثر در این نمایشگاه به این شرح معرفی شده است: مهدی نجارپیشه، اسماعیل جمالزایی، سمیه شه بخش، نازی ابراهیمی، طیبه نجاری، مصطفی حمزه ای، حدیث معزی، مهران اصلی، احسان صالحی، احمد درگی، حامد عنایت، حامد غلامی، سمیه شیخ ویسی، صادق ساسانی، علی عبدلی، صدیقه مشهدی بندامی، محمود میربزرگ، بنفشه شهرکی، هیوا سوری، رقیه(مینا) بهادرزهی، حسن اصغری، سبحان رنگریز، مهدی رخشانی، سلما پارسیان، عباس آذریان، فریما زیدآبادی، رحیم رضایی زاده، معصومه حسین زاده، مهسا رضایی، یاسین برفروشان، روژان میری، فرزانه شهدادی، احسان حامدی، ابوالفضل برنا، لیلا سلگی، امین غلامی، وصال رئیسی، مسعود شیخ ویسی، صلاح الدین عمرا و صادق سوری.

نمایشگاه عکاسان سیستان و بلوچستان ساعت ۱۶ روز سه شنبه ۱۸ دی ماه ۱۴۰۳ در نگارخانه شفق گشایش یافته و تا ساعت ۱۸ ادامه خواهد داشت.

نمایشگاه عکاسان سیستان و بلوچستان به همت کانون عکاسان مستقل سیستان و بلوچستان و با راهبری دفتر رسانه پایگاه عکس چیلیک و حمایت بنیاد دستان شروین در قالب ۴۰ قطعه عکس از ۴۰ تن از عکاسان شهرستان‌های استان سیستان و بلوچستان همچون: هامون، زابل، نصرت آباد، خاش، سربازکلات، چابهار، سراوان، کنارک، دشتیاری و زاهدان در تهران برگزار می شود.

سایر علاقه‌مندان می توانند همه روزه تا پایان روز سی‌ام دی ماه جاری با حضور در محل گالری شفق از مجموعه «۴۰ عکس ۴۰ عکاس» به نمایش گذاشته شده و یادداشت های کارشناسان و عکاسان دیدن کنند.

نگارخانه شفق در تهران، خیابان سیدجمالدین اسدآبادی(یوسف آباد)، خیابان بیست و یکم، بوستان شفق، فرهنگسرای خانواده واقع شده است.

حتما ببینید

اهدای سومین نشان «خواجوی کرمانی» به شهرام ناظری

اهدای سومین نشان «خواجوی کرمانی» به شهرام ناظری

به گزارش خبرنگار فرهنگی آباجان به نقل از ایرنا، ویژه‌برنامه «از باستانی پاریزی تا خواجوی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *