دستگیری «لات» نازی‌آباد/ کشف ۱۰۵ کیلوگرم موادمخدر

دستگیری «لات» نازی‌آباد/ کشف ۱۰۵ کیلوگرم موادمخدر

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، سرهنگ سعید راستی روز شنبه اظهار کرد: ماموران مرکز عملیات پلیس پس از دریافت خبری در خصوص وقوع تیراندازی از سوی اراذل و اوباش با سلاح گرم در محله نازی آباد تهران سریعا به محل اعزام شدند.

وی افزود: طی تحقیقات مشخص شد یکی از اراذل و اوباش‌های این محدوده به قصد قدرت نمایی، اقدام به تیراندازی با سلاح گرم در مکان‌های عمومی کرده که این مساله موجب ترس و وحشت شهروندان شد ولی پیش از حضور پلیس از محل فراری شده است.

سرهنگ راستی ادامه داد: شناسایی متهم و مخفیگاه وی در دستور کار قرار گرفت و در نهایت چند روز بعد مخفیگاه متهم شناسایی و طی یک عملیات ضربتی دستگیر شد و در بازرسی از مخفیگاهش یک قبضه سلاح گرم کشف و متهم پس از تکمیل پرونده به همراه اقلام مشکوفه به دادسرا معرفی شد.

کشف ۱۰۵ کیلوگرم مواد روانگردان از ۲ قاچاقچی مجازی

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ نیز از دستگیری ۲ متهمی که اقدام به تبلیغ و فروش روانگردان «گل» در فضای مجازی می‌کردند خبر داد.

سرهنگ حسین باباپور افزود: در پی کسب خبری مبنی بر توزیع مواد روانگردان گل توسط افرادی در پایتخت رسیدگی به موضوع به سرعت در دستور کار ماموران دایره فتا پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ قرار گرفت که در ادامه با رصد شبانه روزی دامنه فعالیت متهمان، مشخص شد آنها در یکی از شبکه‌های اجتماعی اقدام به تبلیغ و فروش مواد روانگردان گل می‌کنند.

وی اضافه کرد: به دنبال این موضوع، کارکنان دایره مبارزه با جرایم سایبری (فتا) و پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب با همکاری ماموران پایگاه دوم این پلیس با انجام اقدامات فنی و مهندسی اجتماعی موفق شدند مخفیگاه متهمین را در یکی از محلات غرب پایتخت شناسایی کنند و موضوع را به مقام قضایی منعکس و دستور دستگیری آنان را دریافت کنند.

سرهنگ باباپور گفت: در ادامه تیم های عملیاتی این پلیس ضمن هماهنگی قضایی پس از چندین ساعت گشت زنی نامحسوس موفق شدند در اقدامی غافلگیرانه متهمان را در مخفیگاهش دستگیر و در بازرسی از محل ۱۰۵ کیلو گرم مواد روانگردان گل کشف کنند و متهم را نیز به همراه مواد مکشوفه پس از انتقال به مقر پلیس در اختیار مقام قضایی قرار دهند.

وی همچنین با تاکید بر ضرورت رصد برخط اقدامات مجرمانه قاچاقچیان مواد مخدر در فضای مجازی، به ارتقای اشراف اطلاعاتی پلیس در این حوزه اشاره کرد و افزود: برخورد با فروشندگان مواد مخدر و نیز اشاعه دهندگان مظاهر اعتیاد در فضای مجازی، به مانند فضای حقیقی یکی از دغدغه‌های اصلی پلیس مبارزه با مواد مخدر است.

وی تاکید کرد: بدون شک، پایش لحظه به لحظه صفحات مجازی و برخورد قاطع با توزیع کنندگان مواد مخدر و نیز بر هم زنندگان امنیت در فضای مجازی، به عنوان یک ماموریت اولویت دار با جدیت در دستور کار پلیس مبارزه با مواد مخدر است.

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ گفت: برابر ماده ۱۵ قانون جرایم رایانه‌ای و ماده ۷۴۳ قانون مجازات اسلامی، ترویج به مصرف، خرید و فروش و آموزش تولید مواد مخدر در فضای مجازی مصداق بارز جرم است و بدون تردید پلیس با رصد برخط فضای مجازی، به افرادی که در این فضا اقدام به اشاعه و ترویج مصرف مواد مخدر می‌کنند، هشدار می‌دهد برابر قوانین موجود در جرائم رایانه ای و نیز مبارزه با مواد مخدر با مجرمین، قاطعانه برخورد قانونی می‌شود.

وی با بیان اینکه گل یا ماریجوانا از خانواده کانابیس و مواد توهم زا است و از جمله عوارض مصرف این ماده مخدر خطرناک، می توان به وحشت زدگی، اختلالات عصبی و روان پریشی، توهم بصری و شنیداری، اضطراب، بی قراری و شک و سوءظن شود، اظهار کرد: مواد مخدر ریشه اخلاق را درجامعه خشکانده و موجب تزلزل خانواده‌ها خواهد شد که برای ریشه کن کردن این معضل اجتماعی همکاری آحاد جامعه با پلیس در مبارزه با این بلای خانمانسوز الزامی است.

پاسخگویی به بیش از ۳۱ هزار تماس شهروندان تهرانی فقط در یک روز کاری

همچنین سردار عبدالوهاب حسنوند معاون عملیات پلیس پایتخت، صبح امروز با اشاره به عملکرد مثبت مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ تهران بزرگ در پاسخگویی به مطالبات شهروندان تهرانی، گفت: ماموران عملیاتی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، در پانزدهمین روز از دی ماه امسال، ضمن پاسخگویی به ۹۴ درصد ( ۲۹ هزار و ۶۱۳) تماس شهروندان و امداد خواهان تهرانی با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰، بیش از ۱۳ هزار و ۴۸۳ تماس را پیگیری کرده و به صورت عملیاتی به آن رسیدگی کردند که این میزان ۴۳ درصد تماس ها را شامل می شود.

وی ادامه داد: امروز بیش از ۱۷ هزار و ۹۴۹ مورد تماس یعنی ( ۵۷ درصد) تماس ها شامل سوالات مشاوره ای و راهنمای در حوزه امور غیر فوریتی و انتظامی بوده که شهروندان از پلیس داشته اند که تمامی این سولات از سوی کارشناسان تخصصی این مرکز با ارائه مشاوره به فرد تماس گیرنده به پایان رسیده این در حالی است که ۴۶ درصد از تماس ها، مرتبط با موضوعات پلیس پیشگیری فاتب و شهرستان ری، ۵۲ درصد مرتبط با موضوعات راهنمایی و رانندگی شامل (پلیس راه و راهور) و ۲ درصد یعنی حدود ۲۲۴ مورد تماس ها مرتبط با سایر استان های همجوار است.

سردار حسنوند، گفت: شهروندان باید این موضوع را مد نظر قرار دهند که در عملیات های پلیسی ۱۱۰ که رسیدگی به امور فوریتی شهروندان است، زمان اهمیت ویژه ای دارد و در صورتی که تماس های غیر ضروری، تلفن های این مرکز را مشغول کند، این امکان وجود دارد که تماس های ضروری دیگر به پلیس برقرار نشود، پس، خواهشمندیم، شهروندان از برقراری تماس های غیرضروری با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ خودداری کنند.

حتما ببینید

برگزاری مانور مقابله با انتشار گازهای سمی در ۷ ایستگاه مترو تهران

برگزاری مانور مقابله با انتشار گازهای سمی در ۷ ایستگاه مترو تهران

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه، حسین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *