به گزارش روز شنبه آباجان به نقل از ایرنا به نقل از العربی الجدید، جنگ غزه در حالی وارد چهارصد و پنجاه و ششمین روز خود شده که «باسم نعیم» از رهبران جنبش حماس از دور جدید مذاکرات غیرمستقیم درباره آتش بس خبر داد که روز جمعه در دوحه از سرگرفته شده و تمرکز آن روی توافقی است که به آتش بس کامل منجر شود، نیروهای اشغالگر از غزه خارج شوند و آوارگان به منازل خود برگردند.
از سوی دیگر، وزارت بهداشت فلسطین روز جمعه در بیانیه ای اعلام کرد که اشغالگران اسرائیلی مرتکب هشت کشتار علیه خانواده ها در غزه شدند که بر اثر آن ۷۷ نفر شهید و ۱۴۵ نفر زخمی شدند. شماری از قربانیان همچنان زیر آوار و در جادهها هستند و تیم های امدادی و دفاع مدنی امکان رسیدن به آنها را ندارند و به این ترتیب تاکنون ۴۵ هزار و ۶۵۸ نفر شهید و ۱۰۸ هزار و ۵۸۳ نفر نیز در غزه زخمی شدند.
العربی الجدید در ادامه گزارش خود به هشدار کمیسر حقوق بشر سازمان ملل «فولکر ترک» درباره فاجعه حقوق بشری در غزه در برابر دیدگان جهانیان به علت تداوم کشتار و نسل کشی رژیم صهیونیستی طی ۱۵ ماه جنگ اشاره کرد.
همچنین وزرات خارجه مالزی، اقدامات اشغالگران اسرائیلی علیه ملت فلسطین در غزه را نسل کشی و جنایات جنگی آشکار توصیف و آن را به شدت محکوم کرد و حملات عامدانه به بیمارستانها و از جمله بیمارستان «کمال عدوان» در غزه را نقض آشکار حقوق بشر دانست.
در بیانیه وزارت خارجه مالزی آمده است: حملات هوایی وحشیانه، کوچاندن اجباری، حمله به مناطق مسکونی و دیگر مناطق امن به شکل برنامه ریزی شده در واقع نسل کشی و جنایات جنگی آشکار است.
در این بیانیه از کارشکنی ها «بنیامین نتانیاهو» در زمینه تلاش های مربوط به آتش بس نیز خبر داده شد و مالزی از جامعه جهانی خواست که به مسئولیت خود در مجازات عاملان نسل کشی در غزه عمل کند.
از سوی دیگر، منابع فلسطینی از هدف قرار گرفتن یک خودرو از سوی اشغالگران در منطقه «السطر» در خان یونس در جنوب غزه خبر داد که بر اثر آن ۶ نفر شهید شدند.
در منطقه «الشجاعیه» در شرق شهر غزه نیز رژیم اشغالگر یک منزل را بمباران کرد که بر اثر آن دو نفر زخمی و ۱۱ نفر دیگر مفقود شدند.
در همین حال، پهپادهای اسرائیلی، به سمت خیابانهای الجلاء و الصفطاوی در شمال غرب شهر غزه حمله کردند.
منابع فلسطینی نیز از ویرانی مناطق الصفطاوی و غرب اردوگاه جبالیا در شمال غزه خبر دادند. همچنین بر اثر بمباران شهر خان یونس دو نفر شهید و شماری دیگر زخمی شدند.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساختهای نوار غزه به شدت آسیب دیدهاند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از ۱۵ ماه جنگ، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.