به گزارش شنبه خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا از استانداری کرمانشاه؛ منوچهر حبیبی در نشست شورای برنامه ریزی استان کرمانشاه افزود: بسیاری از موانع موجود از طریق همین کارگروهها قابل حل است و کارگروههایی مانند اشتغال، تسهیل و رفع موانع تولید و مولد سازی باید به صورت هفتگی تشکیل شود و به حل مشکلات این حوزهها بپردازد.
وی تاکید کرد: با تداوم رویه های کنونی نمی توان انتظار داشت که اشتغال ایجاد و بیکاری مهار شود و باید تحولی در این حوزه اتفاق بیفتد، ذهنیت ها تغییر پیدا کند و یک طرحی نو و حرکتی جدید را آغاز کنیم.
وی اظهار کرد: مدیران دستگاههای مختلف کرمانشاه باید با یک اهتمام ویژه تسهیل گری لازم را در مسیر صدور مجوزها، جذب سرمایه گذار و عملیاتی شدن پروژههای جدید انجام دهند.
استاندار کرمانشاه حمایت از بخش خصوصی را یک اولویت دانست و گفت: با فراهم کردن بسترها برای بخش خصوصی و رونق حوزه تولید، شاهد شکلگیری فرصتهای شغلی جدیدی برای جوانان استان خواهیم بود.
حبیبی در ادامه با اشاره به برنامه مدیریت استان کرمانشاه در زمینه فعال کردن واحدهای راکد و غیرفعال گفت: روز گذشته به صورت سر زده بازدیدی از یک واحد ذخیره سازی گندم با ظرفیت ۵۰ هزار تن در جاده هرسین داشتم که عملیات اجرایی آن از سال ۹۰ شروع شده ولی از سال ۹۵ تاکنون تعطیل است.
وی ادامه داد: در این مجموعه بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و تنها به دلیل داشتن ۳۲۰ میلیارد ریال بدهکاری از سال ۹۵ تاکنون تعطیل است.
حبیبی خطاب به مدیران کرمانشاه پرسید چرا با این رویه ها، سرمایه گذاری که ساکن خارج کشور بوده و برای کارآفرینی به استان خود برگشته را دلسرد می کنید؟
وی گفت: روز گذشته همچنین یک مجموعه گردشگری با وسعت ۴۰۰ هکتار نیز مورد بازدید قرار گرفت که سرمایه گذار آن عنوان کرد برای ساخت این مجموعه نیازی به اعتبار دولتی ندارد و تنها معطل صدور مجوز است.
استاندار کرمانشاه بیان کرد: با تداوم این رویه های کنونی نمی توان انتظار داشت که اشتغال ایجاد شود؛ باید تحولی در این حوزه اتفاق بیفتد و با تغییر ذهنیتها یک طرحی نو و حرکتی جدید را آغاز کنیم.
حبیبی ادامه داد: استان کرمانشاه به خوبی از ظرفیت ها، منابع طبیعی و موقعیت جغرافیایی خود استفاده نکرده است؛ دانشگاهها و مراکز آموزش عالی باید با تحلیل وضعیت کنونی به سمت ارائه راهکار برای برون رفت از این وضعیت گام بردارند.
وی در ادامه به اهمیت بخش خدمات در حوزه اشتغال استان اشاره کرد و گفت: بیش از نیمی از اشتغال کرمانشاه متعلق به بخش خدمات است و با ایجاد یک تحول مثبت در این حوزه میتوان به ایجاد فرصت های شغلی بیشتر و مهار بیکاری کمک کنیم.
استاندار کرمانشاه همچنین مولدسازی را راهکاری برای تامین منابع اعتباری جدید دستگاهها توصیف کرد و گفت: املاک مازاد بسیاری در زیر مجموعه دستگاههای مختلف شناسایی شده اند که باید هر چه زودتر در قالب طرح مولدسازی به فروش گذاشته شود و با استفاده از این منابع زیرساخت های ضروری را ایجاد کنیم.