دریافت
۸ MB
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه این بازدید، اظهار کرد: بیمارستان سلمان یاسوج در سال ۱۳۷۳ تحت عنوان توانبخشی آغاز به کار کرد، در سال ۱۳۷۸ به بیمارستان تبدیل شد.
حجت الاسلام قدرت الله خرم روز بیان کرد: این بیمارستان با ظرفیت ۳۰ تخت بستری از استان های خوزستان، فارس، بوشهر و یزد نیز پذیرش دارد.
وی با اشاره به اورژانس عمومی بیمارستان سلمان، افزود: در ۹ ماهه گذشته حدود ۷۹ هزار نفر از مرکز درمانی سرپایی بیمارستان خدمات دریافت کردند و ۵۰۰ مورد بستری انجام گرفته است.
حجت الاسلام خرم روز عنوان کرد: بیمارستان ۶۴ تختخوابی به عنوان جایگزین این مرکز در حال احداث است و امید است حضور وزیر ارتباطات در این مرکز مایه خیر و برکت برای مردم باشد.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، کهگیلویه و بویراحمد با ۳۳ هزار رزمنده، ۱۳ هزار نفر جانباز، بیش از یک هزار و ۸۰۰ نفر شهید و ۳۱۰ نفر آزاده در طول هشت سال دفاع مقدس استان نقش فعالی داشت اما حماسه پدخندق تاریخی ترین حضور آنان در جبهه ها بوده است.
۵۶ نفر شهدای کهگیلویه و بویراحمد زیر ۱۵ سال سن داشتند که از نظر شرعی حتی به سن تکلیف هم نرسیده بودند،از میان شهدای استان ۳۰۰ نفر سرباز، ۲۷۰ نفر پاسدار و یک هزار و ۲۳۰ شهید نیز بسیجی بودند.
کوچکترین شهید استان کهگیلویه وبویراحمد ۱۲ ساله و پیرترین آنان ۶۷ ساله بود.
بیش از ۹۹ درصد شهدای کهگیلویه و بویراحمد در خط مقدم جبهه شهید شدند که ۶۰۰ نفر آنان دانش آموز و ۷۸ نفر دانشجو بودند.
دو خانواده در این استان سه تن از فرزندانشان و ۲۳ خانواده نیز دو تن از عزیزانشان را در این جنگ تقدیم انقلاب اسلامی و میهن کردند.
روستاهای قاسم آباد جلیل و ده برآفتاب در شهرستان بویراحمد بیشترین شهید را از میان روستاهای کهگیلویه و بویراحمد تقدیم انقلاب اسلامی کردند.
روستای قاسم آباد جلیل در شهرستان بویراحمد تنها روستایی در ایران بوده که خود در زمان جنگ یک گردان رزمی داشت.
براساس این آمار ،کهگیلویه و بویراحمد با توجه به جمعیت ،بیشترین حضور رزمنده در جبهه های جنگ را به خود اختصاص داده است.