پیکار سردار سلیمانی با دشمن تا بازسازی حرم اهل بیت (ع) 

پیکار سردار سلیمانی با دشمن تا بازسازی حرم اهل بیت (ع) 

سردار مهدی زمردیانی هم‌زمان با پنجمین سالروز شهادت سردار سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، ضمن درود بر شهدا از صدر اسلام تاکنون به‌خصوص حاج قاسم سلیمانی و یارانش اظهار داشت: حاج قاسم علاوه بر حضور در جبهه‌های نبرد کارهای فرهنگی انجام می‌داد. بعد از تخریب حرم اهل بیت (ع) توسط نیروهای تکفیری در عراق، ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات را با استفاده از کمک‌های مردمی ایجاد کرد و مسئولیت آن را بر عهده شاه حاج حسن پلارک گذاشت و شروع به بازسازی حرم‌های اهل بیت (ع) کرد.

وی افزود: گروه تروریستی داعش تمام زیرساخت‌هایی عراق به‌خصوص زیرساخت‌هایی متعلق به عتبات را از بین برده بود، سردار سلیمانی از طریق کمک‌های مردمی به ستاد عتبات عالیات در نجف زیرساخت‌های آب و برق را احیا کرد و صحن‌های مطهر حرم‌های حضرت فاطمه زهرا (س)، امیرالمومنین (ع)، امام حسین (ع) و حضرت عباس(ع) را بازسازی کرد و گسترش داد.

زمردیانی ادامه داد: حرم امام حسن عسکری (ع) در سامرا و امامزاده محمد در بلد هم توسط داعش تخریب شده بود که به دستور حاج قاسم این اماکن متبرک نیز از طریق ستاد عتبات عالیات بازسازی شد. وقتی وارد حرم می‌شوید می‌بینید که چه حرم زیبا و قشنگی برای امام حسن، امام دهم و حتی سرداب امام زمان در کاظمین و فرزند دلبندش امام جواد ساخته شده است و همه اینها زحمات سردار سلیمانی است.

آزادسازی سامرا و جرف الصخر توسط سردار سلیمانی

فرمانده تخریب و شناسایی سوریه و عراق و هم‌رزم شهید سلیمانی گفت: زمانی که شهر سامرا در آستانه سقوط بود. از ۱۰ کیلومتری بغداد جاده اصلی و سمت چپ و راست به دست نیروهای داعش افتاده بود و آنجا را تخریب کرده بودند، حاج قاسم گفت «باید این جاده را آزاد کنیم» در این جاده تا سامرا ۲۰۰ تا ۳۰۰ پل زیرگذر برای سیلاب وجود داشت که همه توسط داعش خراب شده بود و راه مواصلاتی وجود نداشت سردار می‌گفت باید اینجا سریع آزاد شود و به نیروهای عراقی اصرار می‌کرد اما آنها می‌گفتند امکانپذیر نیست. هر چقدر به آنها می‌گفت پیشروی کنید، می‌ترسیدند و قبول نمی‌کردند تا اینکه سردار سوار یکی از خودروهای ضد گلوله‌ای که از نیروهای آمریکایی‌ در منطقه به جا مانده بود، شد و حدود ۵۰۰ متر به سمت نیروهای داعش حرکت کرد ما رزمندگان ایرانی هم به کمک حاج قاسم رفتیم و از چپ و راست جاده شروع به تیراندازی کردیم، عراقی‌ها وقتی دیدند ما به کمک سردار رفتیم آنها هم به ما پیوستند و به یکباره توانستیم حدود ۵۰۰ متر از منطقه را آزاد کنیم بعد از ۱۰ دقیقه با پیشروی رزمندگان، داعشی‌ها عقب‌نشینی کردند.

زمردیانی افزود: حاج قاسم بعد از دیدن امکاناتی مانند لودر و گریدر شروع کرد به حفر خاکریز کنار جاده و هر ۱۰۰ یا ۱۵۰ متر، یک سنگر پیش‌ساخته برای تامین جاده در نظر گرفت. در روز اول ۵۰ کیلومتر تا طارمیه که وهابی‌ها و تروریست‌ها آنجا بودند پیش رفتیم.

وی اضافه کرد: در طارمیه با صحنه فجیعی روبه‌رو شدیم عروسی یکی از شیعیان بود داعشی‌ها سر عروس، داماد و همه افرادی که آنها را تا خانه بخت همراهی کردند را بریده و در رودی که از سامرا به کربلا می‌آید، انداخته بودند.

هم‌رزم سردار سلیمانی تصریح کرد: ما بعد از دو روز به شهر بلد رسیدیم و در ۴۰ کیلومتری سامرا و شهر ورق نیروها مستقر شدند، اطراف شهر بلد پر از نیروهای تکفیری بود. در آنجا به زیارت امامزاده محمد فرزند امام حسن عسکری (ع) رفتیم بعد قسمتی که به طرف دجله بود و جاده را پاکسازی کردیم و در عرض دو روز که پشت سر هم عملیات گسترده انجام دادیم به شهر سامرا رسیدیم و توانستیم حرم امام حسن عسکری(ع) را از محاصره خارج کنیم، بعد از آن طی عملیات‌های مختلف در شمال، شرق و غرب سامرا نیروهای داعش را از این مناطق دور کردیم تا نتوانند با خمپاره و ادوات نیمه‌سنگین یا سنگین حرم را مورد هجمه قرار دهند.

زمردیانی گفت: سه یا چهار ماه قبل از مراسم اربعین، حاج قاسم دستور داد منطقه جرف الصخر را در عراق آزاد کنیم آنجا وهابی‌ها ساکن بودند و حدود سه یا چهار هزار نفر از زائران امام حسین (ع) را شهید کرده بودند، حتی آمریکایی‌ها جرات نداشتند به آنجا بروند ما در نخلستان‌ها مستقر شدیم و پس از درگیری با وهابی‌ها توانستیم آن منطقه را آزاد کنیم. مسیر امن شد و دیگر وهابی‌ها نمی‌توانستند با خمپاره زائران را هدف قرار دهند یا به صورت انتحاری خود را بین جمعیت منفجر کنند.

حتما ببینید

اوحدی: مکتب حاج قاسم سلیمانی به عنوان یک الگوی مدیریتی مورد توجه قرار گیرد

اوحدی: مکتب حاج قاسم سلیمانی به عنوان یک الگوی مدیریتی مورد توجه قرار گیرد

به گزارش پنجشنبه شب آباجان به نقل از ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد شهید و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *