به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، با شکست طرح «خاورمیانه جدید» پس از جنگ ۳۳ روزه لبنان در سال ۲۰۰۶، واشنگتن و تل آویو به طراحی توطئهای جدید برای آشوب در منطقه روی آوردند.
عراق و سوریه کشورهایی بودند که با توطئه غربی و صهیونیستی در کنار حمایت مالی عربی به خاستگاه گروهکهای تکفیری همچون داعش مبدل شدند.
.
در سال ۲۰۱۳ داعش با اشغال رمادی، فلوجه، موصل، تکریت بر ۵۶ هزار کیلومتر از خاک عراق و ۴٫۵ میلیون شهروند عراق مسلط شد.
با شبیخون داعش به موصل در ۱۰ ژوئن ۲۰۱۴، «نوری مالکی» در تماسی تلفنی با ابومهدی المهندس، از وی خواست تا از ایران درخواست کمک کند.
مالکی هرگونه تاخیر در ارسال تجهیزات نظامی و اعزام مستشاران نظامی ایرانی را به منزله شمارش ساعت صفر سقوط بغداد اعلام می کند.
ابومهدی بلافاصله در تماسی با حاج قاسم سلیمانی، فرمانده وقت نیروی قدس با تشریح اوضاع، از تشکیل جلسه ای در منزلش در بغداد خبر داد.
در ژوئن ۲۰۱۴ سردار شهید سلیمانی با سفر به عراق در نشست مشترک فرماندهان سپاه بدر و مستشاران نظامی اعزامی از ایران حضور یافت.
سردار سلیمانی در این جلسه با اشاره به تجربیات خود در مقابله با گروهکها در خلال جنگ تحمیلی خواستار تشکیل نیروی مردمی شد.
بر همین اساس هیئت وزیران عراق به ریاست مالکی در ۱۰ ژوئن ۲۰۱۴ طی بیانیهای از جذب نیروهای داوطلب برای تشکیل بسیج مردمی خبر داد.
در نتیجه نیروهای موسوم به «حشد شعبی» به فرماندهی حاج ابومهدی به سرعت سازماندهی و راهی جبهه های نبرد با تروریسم تکفیری شدند
آیهالله «سید علی سیستانی»، مرجعیت عالی نجف در ۱۳ ژوئن ۲۰۱۴ در فتوایی مبارزه با داعش را واجب کفایی اعلام کردند.
همزمان حاج قاسم سلیمانی بلافاصله با همراهی ابومهدی المهندس راهی منطقه الدجیل شد تا مانع از حرکت داعش به سمت بغداد شوند.
فرمانده سپاه قدس در ادامه با سازماندهی نیروهای بسیج مردمی و محور مقاومت، مانع از سقوط بغداد و عتبات مقدسه شد.
میراث آن تفکر چارهساز، اکنون به عنوان قوای رسمی عراق همچنان نقش مهمی در تأمین امنیت این کشور دربرابر تروریسم ایفاء می کند.
انتهای پیام/