به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از اردبیل، کلیمالله وثوقی عصر چهارشنبه در آیین تجلیل از فعالان عرصه حمل و نقل، رانندگان و راهداران نمونه استان اردبیل اظهار داشت: ۲۶ آذر روز حمل و نقل و یک دی روز راهداری است که ما این مراسم را به دلیل اتفاقات رخ داده در ۲ هفته گذشته با تأخیر ۱۰ روزه برگزار میکنیم.
وی به ماهیت نامگذاری روز حمل و نقل اشاره کرد و گفت: در بهبوهه جنگ تحمیلی بیش از هزاران تن کالا در بنادر دپو شده بود که با دستور امام راحل چهار هزار دستگاه کامیون با تلاش رانندگان به بنادر اعزام شد تا امکان جابجایی این کالاها به سرعت فراهم آمده و از دهه ۷۰، ۲۶ آذر به نام روز حمل و نقل نامگذاری شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل از تلاش راهداران در گرمای تابستان و سرمای زمستان قدردانی کرد و افزود: رانندگان و راهداران بیشترین تأثیرگذاری را در حوزه حمل و نقل کالا و مسافر بر عهده دارند و با ایمنسازی مسیرها و محورهای مواصلاتی سعی بر تردد راحت و ایمن است.
وثوقی به بدهی یک هزار میلیارد تومانی راهداری استان به پیمانکاران اشاره کرد و یادآور شد: به رغم این بدهی، پیمانکاران با تلاشی مضاعف در بهسازی، مرمت، اصلاح و آسفالتریزی جادهها و محورهای اصلی، فرعی و روستایی فعال هستند.
وی به طرح زمستانی راهداری اشاره کرد و ادامه داد: در طرح زمستانی امسال بیش از ۳۰۰ دستگاه با تلاش ۴۰۰ نیرو بهکارگیری شده تا ۸۰ اکیپ راهداری با استقرار در گردنه های صعب العبور و محورهای مواصلاتی به مسافران و رانندگان ارائه خدمات کنند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل از همکاری پلیس راه، هلال احمر، اورژانس و امداد جادهای قدردانی کرد و گفت: هم اکنون ۱۴ هزار راننده در استان اردبیل با داشتن کارت هوشمند در حوزه حمل و نقل بار و مسافر فعالیت میکنند.
وثوقی به افزایش ۲۵ درصدی جابجایی کالاها و مسافران نسبت به مدت مشابه سال گذشته اشاره کرد و افزود: در حال حاضر هفت هزار کیلومتر راههای مواصلاتی استان در اختیار راهداران و مجموعه حمل و نقل جادهای است تا بتوانند از این شریان حیاتی در انجام فعالیت خود استفاده کنند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ۳۵۵ کیلومتر از این راهها بزرگراه، ۷۳۹ کیلومتر راه اصلی، ۷۴۰ کیلومتر راه فرعی و پنج هزار کیلومتر نیز راه روستایی است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل اضافه کرد: امسال در ۲۰۱ کیلومتر از راههای استان عملیات روکش آسفالت در قالب ۲۲ پروژه اجرایی شده که چهار هزار میلیارد ریال منابع به آن اختصاص یافته است.
وثوقی بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون در ۱۶۵ کیلومتر عملیات بهسازی، ۱۱۰ کیلومتر عملیات آسفالتریزی در قالب ۸۹ پروژه و با صرف اعتباری بالغ بر ۶۱۵ میلیارد ریال انجام شده است.
وی در ادامه یادآور شد: ساخت ۲۰ کیلومتر راه روستایی به انجام رسیده و در چهار نقطه حادثهخیز استان با صرف ۱۵۰ میلیارد ریال عملیات بهسازی و مرمت انجام شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل تصریح کرد: ۲ هزار و ۶۰۰ کیلومتر خطکشی راهها و در قالب ۱۱ پروژه عملیات روشنایی مسیرها و جادهها به ویژه گردنههای مهگیر، برفگیر و کولاکگیر استان با هزینهای بالغ بر ۱۳۵ میلیارد ریال اجرایی شده است.
وثوقی از خرید ۵۰ دستگاه ماشینآلات جدید و نوسازی بیش از ۱۷ دستگاه ماشینآلات سنگین راهداری خبر داد و گفت: ۴۲ هزار تن نمک و شن برای طرح زمستانی ذخیرهسازی شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل از فعالیت ۳۶ دستگاه سامانه هوشمند کنترل سرعت در جادههای استان خبر داد و افزود: ۱۶۰ شرکت حمل و نقل و ترانزیت کالا در استان فعال است که سالانه ۲ میلیون مسافر و چهار میلیون تن کالا را در سطح استان جابجا میکنند.
به گزارش آباجان به نقل از تسنیم، در این مراسم که با تأخیر ۱۲ روزه بعد از گذشت هفته حمل و نقل و راهداری برگزار شد، از فعالان عرصه حمل و نقل، رانندگان و راهداران نمونه با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.
انتهای پیام/۱۳۱/.