برنامه‌ریزی دقیق در پاراتیراندازی/ استقبال از بازگشت امیری

برنامه‌ریزی دقیق در پاراتیراندازی/ استقبال از بازگشت امیری

– اخبار ورزشی –

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مسابقات پاراتیراندازی قهرمانی کشور که به صورت منطقه‌ای برگزار می‌شود، طی روزهای پنجشنبه و جمعه در منطقه سه به میزبانی استان فارس در دو بخش تفنگ و تپانچه و در ماده‌های P1, P2, R1, R2, R3, R4, R5 با حضور ۲۱ ورزشکار شامل (۱۱ آقا و ۱۰ خانم) از چهار استان فارس، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر و هرمزگان برگزار شد.

مجید نظامی سرپرست انجمن پاراتیراندازی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، درباره این مسابقات گفت: مرحله نخست رقابت‌های قهرمانی کشور به صورت منطقه‌ای و به میزبانی استان‌های فارس، تهران، اصفهان و مشهد برگزار می‌شود. ما از برگزاری مرحله نخست به صورت منطقه‌ای دو هدف اصلی را دنبال می‌کنیم؛ اول کاهش هزینه‌های استان‌ها و دوم برداشته شدن محدودیت در اعزام ورزشکاران است. برای مثال اگر قرار بر آن بود که مسابقات همچون ادوار گذشته به صورت متمرکز در تهران برگزار شود، از هر استان نهایتاً سه، چهار نفر شرکت می‌کنند، اما زمانی که به صورت منطقه‌ای برگزاری می‌کنیم، استان میزبان حداقل می‌تواند نفرات بیشتری را وارد میدان کند. این همان کاری است که استان فارس انجام داد و نزدیک به ۱۸ نفر از این استان در مسابقات منطقه سه شرکت کردند.

کوهپایه‌زاده: در معرفی سرمربیان تیم‌های پارالمپیکی عجله نداریم

 

وی ادامه داد: این رقابت‌ها هفته بعد در تهران، هفته آخر دی ماه در مشهد و هفته نخست بهمن در اصفهان برگزار می‌شود و هشت نفر برتر هر منطقه، یک ماه فرصت خواهند داشت که خود را آماده حضور در مسابقات مرحله دوم به میزبانی تهران کنند. قطعاً با این شرایط، نفرات بهتری می‌توانند در مرحله دوم در میدان حاضر شوند.

نظامی خاطر نشان کرد: تغییر دیگر در این دوره، این است که علاوه بر کاپ تیمی، مدال انفرادی هم توزیع خواهد شد. در گذشته، نفراتی بودند که چون تیم‌شان روی سکو رفته بود، مدعی حضور در تیم ملی بودند، آنهم در شرایطی که رکورد شخصی خوبی نداشتند و به واسطه عملکرد سایر تیراندازان روی سکو رفته بودند. حالا قصد داریم تا مدال انفرادی نیز بدهیم تا بهترین‌ها براساس رکوردهایی که دارند، معرفی شوند. ما برنامه‌ریزی دقیقی انجام داده‌ایم تا از زمان آغاز اردوی پاراتیراندازی در اوایل سال ۱۴۰۴ بهترین وضعیت را درباره اردونشینان داشته باشیم.

سرپرست انجمن پاراتیراندازی یادآور شد: در همین مسابقاتی که در شیراز برگزار شد، چند چهره جوان از جمله مینا مسلمی، زهرا یاوریان، محدثه بوستانی و … حضور داشتند که باید توجه بیشتری به آنها کنیم، چرا که می‌توانند در آینده حرف های بیشتری برای گفتن داشته باشند.

وی راجع به موضوع اعطای وام به پاراتیراندازان اظهار داشت: به کمک بنیاد علوی، به هر کدام از ورزشکاران مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه شش ساله به منظور کمک برای خرید سلاح داده شد که بخشی از هزینه‌های آنها را جبران کند. البته افزایش قیمت دلار باعث شده است که قیمت سلاح‌ها نیز بالا برود و این مسئله باعث شده تا شرایط کمی متفاوت‌تر باشد. به هر صورت امیدواریم که با این کمک خوبی به پیشرفت پاراتیراندازی کنیم.

نظامی درباره تکلیف انتخاب سرمربی برای تیم ملی پاراتیراندازی تصریح کرد: در طول هفته‌های اخیر با گزینه‌های مختلفی صحبت کردیم، اما هر کدام از آنها به دلایل مختلف قبول نکردند. باید به این نکته نیز اشاره کنم که فقط سه نفر در ایران هستند که تخصص کار در هر دو بخش تفنگ و تپانچه را دارند. یکی از این افراد حسین امیری سرمربی سابق تیم ملی است. او هنوز قبول نکرده که به تیم ملی بازگردد و کمی دلخور است، اما هر زمان که نظرش تغییر کند، از بازگشت او استقبال می‌کنیم و فرقی هم نمی‌کند که در چه سطحی بخواهد به پاراتیراندازی کمک کند. در مجموع عجله‌ای برای انتخاب سرمربی نداریم و سعی می‌کنیم با بررسی همه جوانب، بهترین گزینه را تا پیش از شروع اردو در فروردین سال ۱۴۰۴ انتخاب و معرفی کنیم.

انتهای پیام/

حتما ببینید

حضور تقوی فرصتی برای والیبال است/ انتظار قهرمانی داریم

حضور تقوی فرصتی برای والیبال است/ انتظار قهرمانی داریم

– اخبار ورزشی – به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از پایگاه خبری وزارت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *