بسیاری از تومورهای سرطانی در ایران قابل تشخیص و درمان شده‌اند

بسیاری از تومورهای سرطانی در ایران قابل تشخیص و درمان شده‌اند

دکتر پیام آزاده روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود: ۴۴۰ بیمار در دهک‌های ۱ الی ۵ به صورت رایگان در یک سال گذشته در مرکز جامع سرطان برکت تحت درمان قرار گرفتند.

وی اظهارداشت: از فروردین سال ۱۴۰۲ لغایت نیمه اول دی ماه سال جاری به بیش از ۱۷ هزار بیمار خدمت ارائه شده است و این بیمارستان روزانه میزبان بیش از ۱۶۰ بیمار نیازمند رادیو تراپی است.

رئیس مرکز جامع سرطان برکت با اشاره بر اینکه سایبرناف موجود در بیمارستان برکت از پیشرفته‌ترین دستگاه ها در ایران است، تصریح کرد: با استفاده از این تکنولوژی و دقت بالایِ دستگاه بسیاری از تومورهای سرطانی که در نقاط مختلف بدن قابل دسترس نیستند، قابلیت بهبود و درمان پیدا کرده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه آزمایشگاه ژنتیک این بیمارستان امکان انجام کلیه آزمایشات ژنتیک را با سطح دقت بسیار دقیق در کشور فراهم کرده‌ است، گفت: سی‌تی اسکن موجود در این بیمارستان از تکنولوژی‌های فوق پیشرفته دنیا است که نتایج آزمون‌ها را به اسکنرهای حرفه‌ای برای تشخیص منتقل می‌کنند.

بسیاری از تومورهای سرطانی در ایران قابل تشخیص و درمان شده‌اند

وجود نمونه‌ برخی از تجهیزات بیمارستان برکت فقط در چند کشور اروپایی

پیام آزاده با اشاره به اینکه برای تحقق رسالت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) مبنی بر پیشرفت و محرومیت زدایی و ارائه خدمات اجتماعی در دسترس برای عموم مردم کشور، این بیمارستان راه‌اندازی شده است، اظهار داشت: بیمارستان برکت با پیشرفته ترین تجهیزات خدمات غربالگری، پیشگیری و درمان سرطان را به بیماران از سراسر کشور ارائه می‌دهد؛ تجهیزاتی که نمونه‌هایی از آن فقط در چند کشور اروپایی وجود دارد.

رئیس مرکز جامع سرطان برکت افزود: یکی از اهداف مهم ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برداشتن گام‌های موثر در مناطق محروم کشور است، از همین جهت و با حمایت‌های رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، برای تحقق این هدف بزرگ، این بیمارستان در یک سال گذشته به بیش از ۲ هزار نفر از مراجعین کم‌برخوردار خدمات مددکاری و پزشکی ارائه داده است، که جا دارد از حمایت‌های وزیر بهداشت نیز تشکر کرد زیرا حمایت‌های این وزارتخانه سبب می‌شود که مرکز بتواند خدمات بیشتری را به بیماران دهک‌های کم‌برخوردار ارائه بدهد.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، دکتر محمد رضا ظفرقندی وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی سرطان برکت و در نشست بررسی مشکلات و ارتقای همکاری های وزارت بهداشت با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) که با حضور مهندس فتاح برگزار شد از تامین نقدینگی به عنوان یکی از مهمترین مشکلات حوزه دارو یاد کرد و با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور، از پرداخت بخشی از مطالبات دارویی ظرف هفته های پیش رو خبر داد و گفت: امکانات بیمارستان فوق تخصصی سرطان برکت نشان می‌دهد که در مرزهای علمی دنیا در حوزه سرطان حرکت می‌کنیم که این نماد و تابلویی از پیشرفت‌های کشورمان محسوب می‌شود که موجب امیدواری مردم و حوزه سلامت می‌شود.

وی با بیان اینکه رویکرد مهندس فتاح، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در حمایت از حوزه سلامت و بیماران، ارزنده و معنوی است، افزود: اقدامات خیر و ماندگار که باقی الصالحات است برای مردم قابل مشاهده و عمل خیر کثیری است که جاری می شود و مورد استفاده مردم قرار می گیرد.

مهندس پرویز فتاح رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) نیز در جریان این بازدید، هدف این ستاد را تقویت حضور و مشارکت در حوزه دارو و سلامت دانست و گفت: ستاد اجرایی، بسیاری از فعالیت های خود در صنایع را متوقف کرده و یا قصد توسعه ندارد اما در حوزه دارو و سلامت، هدف ما تقویت حضور و مشارکت است.

وی اظهارداشت: با وزارت بهداشت هماهنگی کامل داریم تا در مسیر تامین و ارتقای سلامت مردم نیز بتوانیم مشارکت کرده و تصمیم داریم در تجهیز مراکز درمان ناباروری نیز کمک کنیم.

وی با اشاره به تکمیل بیمارستان سرطان برکت توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و خریداری تجهیزات پیشرفته مورد نیاز آن، گفت: این بیمارستان فرصت مغتنمی برای منطقه ۲۲، شهر و استان تهران برای درمان سرطان است. در حوزه تامین تجهیزات پیشرفته مشکلی نداریم اما دغدغه ما راه اندازی و دریافت مجوزهای قانونی و دائمی این بخش ها از وزارت بهداشت است.

بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی برکت از ابتدای سال گذشته تا کنون به ۱۷ هزار بیمار ۵۷۵ هزار خدمت ارائه کرده و روزانه میزبان حدود ۱۷۰ بیمار نیازمند رادیوتراپی است. در این بیمارستان ۵ بونکر رادیوتراپی، ۴ دستگاه فعال رادیوتراپی، یک دستگاه سایبرنایف، یک دستگاه پت اسکن و بخش های براکتی و توموتراپی فعال است.

در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی سرطان برکت که درمان های ایمونوتراپی و سرطان با پایه ژنتیک ارائه می شود، طرح امید برکت نیز برای درمان رایگان دهک‌های یک تا ۵ درآمدی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان اجرایی شده و ۴۴۰ بیمار در این طرح از خدمات درمانی بهره مند شده‌اند.

ارائه خدمات به ۲۰۰ گردشگر سلامت خارجی نیز در طول سال گذشته و امسال انجام شده و با راه اندازی و دریافت مجوزهای بخش های مختلف، پذیرش توریسم سلامت نیز در این مرکز درمانی گسترش می‌یابد.

در این مراسم علاوه بر مدیران ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و بنیاد برکت، صادق نیت، مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی و توکلی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز حضور داشتند.

این بیمارستان در ۵ طبقه و ۱۵ هزار متر مربع در منطقه ۲۲ تهران واقع شده است.

حتما ببینید

۶۶۶ حادثه ویژه در هفته گذشته ثبت شد/ کاهش ۱۰ درصدی حوادث

۶۶۶ حادثه ویژه در هفته گذشته ثبت شد/ کاهش ۱۰ درصدی حوادث

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از وبدا، جعفر میعادفر با بیان این مطلب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *