حسن کامرانیفرد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود: از این تعداد هزار و ۸۱۶ کارآموز مرد و ۷۶۰ نفر کارآموز زن در هشت گروه خانوادههای آسیب دیده از اعتیاد، پناهندگان، اتباع، زنان سرپرست خانوار، زندانیان، معتادین بهبود یافته، کودکان کار و ساکنین سکونتگاه غیررسمی در دورههای آموزشی فنی و حرفهای استان شرکت کردهاند.
وی بیان کرد: مهارت آموزی تاثیرگذارترین راهکار کاهش آسیبهای اجتماعی است و اهتمام در مهارت آموزی آسیب دیدگان اجتماعی قطعا راه قطعی برون رفت از معضلات این آسیبهاست.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی گفت: با توجه به تاثیر مخرب اعتیاد در خانوادهها توجه ویژهای به آموزش معتادین بهبود یافته صورت گرفته که در مدت یاد شده، ۶۹۲ معتاد بهبود یافته موفق به مهارت آموزی شدهاند.
کامرانیفرد از اجرای ۹۹ درصدی تعهدات این اداره کل در آموزش زندانیان خبر داد و افزود: هزار و ۳۵۷ زندانی در ندامت گاههای استان و کارگاههای محیط واقعی کار مهارت آموختهاند.
وی از آموزش ۲۵ هزار و ۵۰۰ نفر در مراکز آموزش دولتی و آموزشگاههای آزاد استان خبر داد و گفت: در راستای ایجاد تکلیف قانونی این ادارهکل، سه میلیون و ۸۷۰ نفر ساعت آموزش اجرا شده که از این تعداد آموزش ۲ میلیون و ۴۲۰ هزار نفر ساعت در بخش دولتی و یک میلیون و ۴۵۰ هزار نفر ساعت در بیش از ۴۵۴ آموزشگاه آزاد استان برگزار شده است.
کامرانیفرد اظهار کرد: در این بازه زمانی در بین ۱۹ گروه هدف مهارت آموزی در استان به ترتیب متقاضیان مهارت آموزی، سربازان وظیفه و دانشآموزان بیشترین اقبال را به شرکت در دورههای آموزش فنی و حرفهای استان داشتهاند.