محمدرضا جوانمرد روز شنبه در گفت و گو با آباجان به نقل از ایرنا، افزود: این تعداد از بچه ماهی که در واقع در مرحله اولیه رشد، تخم چشم زده نامیده میشود، از مبادی ورودی کشور و براساس قوانین گمرکی و دامپزشکی وارد کشور شده تا پس از رشد اولیه در استخرهای مجتمع آبزی پروری به وزن مناسب برای پرورش برسند.
وی ادامه داد: پس از حدود ۶۰ تا ۷۰ روز از ورود تخمهای وارداتی و معرفی آن به استخر تفریخ، لارو ماهی به وزن حدود ۲ گرم رسیده که قابلیت انتقال به استخرهای پرورش ماهیان قزل آلا را نیز دارد.
رئیس اداره دامپزشکی خمین بیام کرد: ۱۰۰ تُن گوشت ماهی قزالآلا در ۹ ماهه امسال در استخرهای پرورش ماهی این شهرستان تولید و روانه بازار شد.
جوانمرد با بیان اینکه عنوان کرد: ۷۵مورد بازدید، پایش و مراقبـت از واحدهای آبزی پروری نیز از ابتدای امسال تاکنون، صورت گرفت.
رییس اداره دامپزشکی خمین افزود: پرورش دهندگان ماهی برای بهرهوری بهتر باید تغییراتی در مراکز خود ایجاد و شرایط استخرها را از وضعیت سنتی به صنعتی تبدیل کنند و با اصلاح مدیریتی لازم در راستای دستیابی به بازارهای خارج از شهرستان بکوشند.
جوانمرد با اشاره به فواید مصرف ماهی، گفت: مصرف ماهی نقش موثری در سلامت قلب دارد و سرشار از مواد مغذی پروتئین، ویتامین D و بهترین منبع اسیدهای چرب امگا ۳ است.
خمین در جنوب استان مرکزی است و این شهرستان ۱۰۵ هزار نفری دارای بخشهای مرکزی و کمره است.
شهرستان خمین دارای ۲۰ واحد پرورش ماهی قزلآلا و یک واحد تفریخ است.