اتصال ۲۷ مرکز درمانی و ۶۴ شرکت به سامانه جامع گردشگری سلامت در مشهد

اتصال ۲۷ مرکز درمانی و ۶۴ شرکت به سامانه جامع گردشگری سلامت در مشهد

دکتر داوود خوش‌شکن روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود: تا کنون در کشور سامانه جامع الکترونیک برای گردشگران سلامت وجود نداشته است به همین دلیل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این سامانه را به منظور تسریع و دقت در ارائه خدمت به بیماران خارجی طراحی و راه‌اندازی و فراخوانی برای راه‌اندازی این سامانه اعلام کرد که در این فراخوان ، دانشگاه علوم پزشکی مشهد پذیرفته و این دانشگاه متولی اجرای این سامانه به صورت آزمایشی شد.

وی با بیان این که سامانه جامع گردشگری سلامت مشهد در همه مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه نصب شده است ادامه داد: این سامانه چهار بخش دارد که یک بخش مربوط به وزارت بهداشت است که مسوولیت اجرای آن برعهده علوم پزشکی مشهد است، یک بخش مربوط به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است که بحث هتلینگ بیماران خارجی را پیگیری می‌کند و یک بخش نیز مربوط به وزارت امور خارجه برای بحث صدور ویزاست و بخش دیگر نیز برعهده وزارت اطلاعات در حوزه درمان امور بیماران غیرایرانی است.

اتصال ۶۴ شرکت گردشگری سلامت به سامانه و ابطال مجوز شرکت‌های غیرفعال

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اینک از ۱۶۰ شرکت گردشگری سلامت دارای مجوز از سوی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در استان، تنها ۷۰ شرکت در حوزه گردشگری سلامت فعالیت دارند که از این تعداد تا کنون ۶۴ شرکت به سامانه جامع گردشگری سلامت مشهد متصل شده‌اند.

خوش شکن افزود: برخی از شرکت‌های گردشگری، مجوز فعالیت در حوزه گردشگران سلامت ندارند و برخی نیز از این مجوز سوء استفاده می‌کنند که قرار شده است برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی در آینده، این شرکت‌های غیرفعال از این چرخه خارج و مجوز آن‌ها باطل شود.

وی با بیان این که هر مرکز درمانی اعم از بیمارستان، کلینیک، دی کلینیک و مطب که بیمار خارجی پذیرش می‌کند باید به سامانه جامع گردشگری سلامت مشهد متصل شود ادامه داد: همچنین شرکت‌های گردشگری سلامت موظف هستند به این سامانه متصل شوند و نشانی سامانه را در کشورهای هدف اطلاع رسانی کنند تا دسترسی به این سامانه از خارج کشور برای هر فردی فراهم باشد.

اتصال ۲۷ مرکز درمانی و ۶۴ شرکت به سامانه جامع گردشگری سلامت در مشهد

دسترسی به تعرفه‌های درمانی و جلوگیری از سوءاستفاده دلالان از بیماران خارجی

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: یکی از مزایای سامانه جامع گردشگری سلامت مشهد این است که بیمار خارجی مزایا و تعرفه‌های خدمات درمانی را می‌تواند با نام پزشک رویت کند که از این طریق از سودجویی دلالان و واسطه ها در این حوزه جلوگیری می شود.

خوش‌شکن افزود: همچنین مطب پزشکان به خصوص پزشکانی که بیماران خارجی بیشتری را پذیرش می کنند نیز به این سامانه مجهز می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین با فعال‌سازی این سامانه، بیمار خارجی با تمام فرایند دریافت خدمت خود در مراکز درمانی مشهد آشنا می‌شود و از این رو درگیر افراد سودجو و دلالان نمی‌شود.

اتصال راهنما و مترجم های آموزش دیده به سامانه

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از دیگر مزایای سامانه جامع گردشگری سلامت مشهد، اتصال راهنماها و مترجم‌های آموزش دیده دارای کارت شناسایی مورد تایید به این سامانه است تا از سوء استفاده سایر افراد از بیماران خارجی جلوگیری شود.

خوش شکن افزود: هم اینک هزار و ۶۰۰ راهنما و مترجم آموزش دیده دارای کارت شناسایی و مورد تایید در مشهد هستند که در گام بعدی این افراد نیز به سامانه متصل خواهند شد.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا هم اینک ۵۹ مرکز درمانی در مشهد دارای مجوز پذیرش گردشگر سلامت(آی.پی.دی) هستند که از این تعداد ۱۵ مرکز دولتی و بقیه خصوصی هستند.

حتما ببینید

۶ هزار بانوی ایرانی ساکن خارج کشور در مدرسه‌سازی مشارکت دارند

۶ هزار بانوی ایرانی ساکن خارج کشور در مدرسه‌سازی مشارکت دارند

سمیه هاشمی روز شنبه در حاشیه نخستین همایش ملی مدرسه سازی در گفت و گو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *