داریوش بارانی بیرانوند روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا اظهار کرد: نبود حمل و نقل عمومی قوی یکی از مهمترین مشکلات خرم آباد است که سال آینده با تخصیص بخشی از اعتبار مورد نیاز برای خریداری خودروهایی همچون ون و اتوبوس پیگیری می شود.
وی افزود: در حال حاضر این شهرداری بالغ بر ۵۰ دستگاه اتوبوس فعال درون شهری دارد که عمدتا در اختیار واحدهای بزرگ آموزشی همچون دانشگاه ها قرار دارند تا به دلیل استقرار در خارج از مناطق شهری رفت و آمد دانشجویان با مشکل مواجه نشود.
وی با اشاره به عدم استقبال شهروندان از فعالیت اتوبوس ها در مناطق مختلف شهری طی سال های اخیر بیان کرد: جذابیت استفاده از اتوبوس برای مالکان آن ها در شهر خرم آباد کاهش یافته و دلیل عمده آن هم مربوط به عدم استقبال مردم خصوصا بعد از شیوع کرونا است که فرهنگ استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی را کاملا تغییر داد.
بارانی بیرانوند یادآور شد: در سال های گذشته ۲ دستگاه اتوبوس برای رفت و آمد ساکنان مسکن مهر اختصاص یافت اما متاسفانه استقبال مناسبی از طرف اهالی دیده نشد.
شهردار خرم آباد با بیان اینکه در سایر مناطق نیز وضع به همین منوال بوده است عنوان کرد: عدم رفت و آمد منظم اتوبوس ها در ساعت معین نیز در این قضیه بی تاثیر نبوده است.
بارانی بیرانوند همچنین با اشاره به وجود ۲ هزار و ۵۴۰ دستگاه تاکسی در شهر خرم آباد افزود: در حال حاضر حدود یک هزار و ۸۵۰ دستگاه از این تعداد فعال هستند و به صورت روزانه به شهروندان ارائه خدمت می کنند.
وی تصریح کرد: با توجه به وضعیت اقتصادی رانندگان تاکسی و بالا بودن سهم آورده رانندگان برای خرید تاکسی های جدید، اغلب رانندگان، متقاضی دریافت تسهیلات نوسازی نمی شوند و فرسودگی خودروها بیشتر میشود.
به گفته بارانی بیرانوند با توجه به افزایش جمعیت شهر خرم آباد تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی شهری ضروری است.
شهر خرم آباد مرکز لرستان بیش از ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.