برنامه‌های هفته بصیرت اعلام شد

برنامه‌های هفته بصیرت اعلام شد

به گزارش خبرنگار معارف آباجان به نقل از ایرنا علی‌محمد نائینی امروز چهارشنبه پنجم دی در نشست خبری اعلام برنامه‌های ۹ دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت گفت: برنامه‌های هفته بصیرت با شعار «واکاوی فتنه‌های جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی» از جمعه هفتم تا چهاردهم دی در دو بخش تبیینی و میدانی در کشور برگزار می شود.

وی افزود: برنامه های تبیینی در قالب نشست‌های بصیرتی و جلسات گفتگومحور، با حضور اقشار مختلف به ویژه دانشگاهیان و جوانان در استان‌های مختلف کشور از هفتم دی آغاز می شود.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه ۹ دی با اشاره به برگزاری برنامه‌های هفته بصیرت در سراسر کشور گفت: یکشنبه نهم دی، تجمع عمومی از ساعت ۱۴:۳۰ در میدان آیینی امام حسین(ع) با حضور مردم‌ برگزار می‌شود.

وی با اشاره به پیوستگی هفته بصیرت با هفته مقاومت گفت: هفته مقاومت همزمان با ۱۳ دی ماه سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی آغاز می‌شود و در سراسر کشور برنامه‌های متنوعی برای این ایام پیش‌بینی شده و پس از برگزاری این برنامه‌های جامع تبیینی و گفتگو محور، به استقبال دهه فجر انقلاب اسلامی و پاسداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی خواهیم رفت.

این مقام مسئول یادآور شد: بزرگداشت حماسه ۹ دی فرصتی برای روشنگری و مقابله با تحریف و روایت‌های نادرست و تقلیل این حماسه بزرگ است.

ملت بصیر ایران همیشه دشمن را غافلگیر کرده است 

نائینی اظهار داشت: ملت ایران با بصیرت و هنرمندی، همیشه دشمن را غافلگیر کرده و محاسبات دشمن را در امکان براندازی و فرپاشی نظام تغییر داده است. دولت های غربی به ویژه آمریکا با وجود اینکه در روش ها و الگوهای مختلف در برخورد با جمهوری اسلامی ایران شکست را تجربه کرده اند. 

وی افزود: دشمنان به ویژه آمریکا با بهره‌گیری از الگوی براندازی نرم، بی ثبات سازی و تجربه‌ انقلاب های رنگی انتخابات پرشکوه مردم ایران را در سال ۱۳۸۸ هدف قرار داده بود. غربی ها قبل از انتخابات بر اساس پیشنهادهای مراکز اندیشه ورز و سرویس‌ها به این باور رسیدند که می توان با استفاده از تجربه تکنیک های انقلاب های رنگی، نظام جمهوری اسلامی را از درون فروپاشی کرد. 

نائینی ادامه داد: حضور ۴۰ میلیونی و ۸۵ درصدی مردم در انتخابات دهم ریاست جمهوری، موقعیت و جایگاه نظام مردم سالار دینی را افزایش داد و پیام اقتدار و قدرت تولید کرد. در شرایطی که هیچ خطری کشور را تهدید نمی‌کرد و موقعیت نظام استثنایی و ممتاز بود، یک جریان سیاسی و کاندیداهای آن جریان نتیجه انتخابات را نپذیرفت و نظام را متهم به تقلب بزرگ در انتخابات کرد. 

وی اضافه کرد: دشمن به سرعت به میدان آمد و با همه ظرفیت های رسانه ای یک فتنه عظیم و پیچیده ای در کشور به راه انداخت. فرصتی که آمریکا مدت‌ها بدنبال آن بود و هرگز موفق نشده بود، بستر در داخل در اختیار همه معاندین و جبهه شرارت قرار گرفت.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه ۹ دی افزود: در واقع یک فرصت برای فروپاشی از درون پیش آمد و بین جبهه برانداز داخلی و خارجی به سرعت ائتلاف عجیبی شکل گرفت و جریان فتنه تبدیل به پیاده نظام دشمن شد.

وی ادامه داد: فتنه ۸۸ لشکرکشی همه اردوگاه باطل علیه جبهه حق، با استفاده از همه ظرفیت ها و تجارب نظام سلطه و نفاق داخلی بود. دشمن در سال ۸۸ می خواست با اردوکشی خیابانی، محاسبات مسئولان نظام را تغییر دهند. جمهوریت نظام و سلامت انتخابات را هدف گرفت و مردم را مقابل هم قرار داد و انسجام کشور را به‌هم ریخت. البته سد مستحکم رهبری و بصیرت مردم، دشمن را شکست داد.

نائینی با اشاره به پیامدهای فتنه ۸۸ و تعطیلی هشت ماهه کشور گفت: حرمت شکنی در عاشورای ۱۳۸۸، عاشورائیان را برانگیخت و در نهم دی، مردم ایران با قیام خود، علیه عاشوراستیزان اقدامی ماندگار در تاریخ مبارزات ملت ایران به نمایش گذاشتند و در این حضور در سراسر کشور همه سلایق سیاسی به میدان آمدند.

قدرت انقلاب در ۹ دی جلوه‌گر شد

نائینی گفت: حماسه ۹ دی تصویر واقعی قدرت انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشت و نشان داد که ملت ایران نفوذ ناپذیر است. این حماسه تاریخی و ماندگار به تعبیر مقام معظم رهبری، یکی از قله های فراموش نشدنی، حرکت برخاسته از بصیرت و تبیین یک جنگ دفاعی هجومی است.

وی از ضرورت جهاد تبیین حماسه ۹ دی برای تقویت روحیه ملی، انسجام اجتماعی و فرهنگ و گفتمان مقاومت سخن گفت و افزود: جهاد تبیین دشمن را در فتنه انگیزی شکست می دهد، محاسبات دشمن را تغییر می دهد و افکار عمومی را در مقابل شبهه افکنی ها واکسینه می کند.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه ۹ دی افزود: ما نیازمند تولید محتوا و ادبیات غنی در مورد منطق مقاومت و نقش مقاومت در پیروزی ها و تاثیر سازش و تسلیم در شکست ها هستیم و ما نیازمند یک جبهه عظیم رسانه ای در مواجهه مبتکرانه با جریان ضد مقاومت هستیم و حقیقت تبیین، مقابله با تحریف، تحلیل‌های جعلی و پیشگیری از تثبیت روایت های دشمن است.

وی افزود: در شرایطی که دشمن به‌دنبال فتنه انگیزی با بی ثبات سازی کشور است، مراقبت از امنیت روانی جامعه و انسجام ملی ضرورت اساسی است.

قرارگاه جهاد تبیین برای مقابله با شبهه افکنی های دشمن ایجاد شود 

نائینی گفت: دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران نتیجه مقاومت است. ما نتوانسته ایم این دستاوردها را در کتب درسی، مدارس و دانشگاه ها انتقال دهیم و باور پذیر کنیم.

وی افزود: در همه استان ها و شهرستان در هفته بصیرت و مقاومت و تا دهه فجر انقلاب اسلامی نیازمند قرارگاه جهاد تبیین برای مقابله با شبهه افکنی های دشمن هستیم.

این مقام مسئول ادامه داد: هدف جهاد تبیین، تغییر محاسبات دشمن و امید آفرینی در جامعه است. جهاد تبیین مهم ترین تهاجم به دشمن است و اهمیت آن کمتر از وعده صادق نیست. دشمن باید بداند؛ ایران امروز مقتدر و از قدرت دفاعی بازدارنده و قدرت تهاجمی برخوردار است.

مروری بر برنامه‌های شاخص هفته بصیرت 

نائینی گفت: ۱۵ سال از روز بصیرت و میثاق امت و ولایت می‌گذرد و هر ساله این روز با برنامه‌های متنوع گرامی داشته می‌شود و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تشکیل ستادهای مردمی بزرگداشت یوم‌الله نهم دی در سراسر کشور و با نگاه جهاد تبیین برنامه‌های متنوعی را پیش‌بینی کرده است. 

وی افزود: یکی از برنامه های شاخص یوم الله نهم دی ماه، برگزاری مراسم در بیش از هزار و ۳۰۰ نقطه در سراسر کشور است که در هر استان نیز مراسم محوری در روز نهم دی باتوجه به شرایط آب‌وهوایی برگزار خواهد شد.

وی از برگزاری گردهمایی و نشست های تبیینی و تحلیلی در قالب نهضت بصیرت افزایی خبر داد که از هفتم تا چهاردهم دی به صورت فراگیر با حضور تحلیلگران و سخنران های کشوری، استانی و شهرستانی ویژه جوانان، نوجوانان و بانوان در چهار هزار و ۵۰۰ دانشگاه، مسجد و مدرسه در سراسر کشور برپا می شود.

تولید و انتشار محتوای متناسب با ظرفیت های فعال در رسانه های مجازی، برگزاری جشنواره شعر در مراکز استان ها، اجرای مسابقات ورزشی، اجرای بیش از ۳۰۰ عنوان برنامه متنوع ادبی و هنری در اقشار مختلف بسیج، برپایی سیر نمایشگاهی پوستر و عکس و میثاق با ولایت در سراسر کشور با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از دیگر برنامه‌های هفته بصیرت است.

نائینی افزود: زنگ‌ بصیرت در مدارس دوره متوسطه اول و دوم آموزش و پرورش به‌ همراه سخنرانی در سراسر کشور در ۹ دی نواخته می شود. همچنین از مقام شهدای شاخص ایام فتنه ۸۸ و خانواده های آن ها تجلیل خواهد شد.

حتما ببینید

حضرت زهرا (س) نقش تاثیرگذار زن در سیاست را به نمایش گذاشت

حضرت زهرا (س) نقش تاثیرگذار زن در سیاست را به نمایش گذاشت

حجت الاسلام محمدباقر ولدان به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) در گفت وگو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *