‌ورود روزانه صدهاهزار لیتر سوخت قاچاق به شهرک شمس‌آباد

‌ورود روزانه صدهاهزار لیتر سوخت قاچاق به شهرک شمس‌آباد

– اخبار استانها –

داود ولی در گفت‌وگو با خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم در ری، با اشاره به مشکلات تأمین سوخت برای صنعتگران شهرک صنعتی شمس‌آباد گفت: صنعتگران برای تأمین سوخت دوم باید درخواست خود را در سامانه سدف (سامانه دریافت فرآورده‌های نفتی) ثبت کنند؛ البته کار با این سامانه برای صنعتگران دشوار است و محدودیت‌هایی در طراحی سامانه وجود دارد که صنعتگران در مواقعی حتی امکان ثبت درخواست را نیز ندارند.

وی افزود: این سامانه هر ماه در حدود ۲۰ تا ۲۵ روز امکان ورود و ثبت اطلاعات ندارد و پس از آن نیز پس از ورود صنعتگر به سامانه و ثبت نام در صورت ثبت درخواست، در چندین مرحله میزان سوخت درخواستی کاربر تقلیل می‌یابد.

عضو هیئت‌مدیره شهرک صنعتی شمس‌آباد گفت: صنعتگر براساس ظرفیت برق مصرفی درخواستی را برای اختصاص سوخت دوم، متناسب با میزان مصرف در سامانه ثبت می‌کند؛ اما این درخواست در ادارات برق، صمت و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به شکل عجیبی کاهش می‌یابد.

وی تصریح کرد: در واقع واحد صنعتی که هر ساعت به ۱۲۰ لیتر گازوئیل و در شیفت ۸ ساعته به هزار لیتر سوخت برای تولید نیاز دارد و این میزان از نیاز در ماه با وجود ۱۰ روز خاموشی به ۱۰ هزار لیتر می‌رسد؛ با وجود ثبت درخواست، در اداره برق میزان نیاز واحد صنعتی به‌طور تقریبی ۴ هزار لیتر و در سایر ادارات نیز به همین منوال کاهش می‌یابد و درنهایت در شرکت پخش فرآورده‌های نفتی درخواست به ۱ هزار لیتر می‌رسد و سپس به‌واسطه طولانی شدن روند درخواست، اختصاص سوخت به ماه بعد موکول می‌شود.

ولی ابراز داشت: در جلسه آخری که با حضور رئیس شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ناحیه ری برگزار شد؛ صنعتگران مدارکی را ارائه دادند که مشخص شد سهمیه‌های ۱۵ هزار لیتری، ۱۱ هزار لیتری و … پس از ۲۱ روز معطلی مجدداً به ماه بعد موکول شده و سوخت موردنیاز را دریافت نکردند.

ناترازی انرژی؛ دغدغه اصلی صنعتگران در شهرک صنعتی شمس‌آباد

عضو هیئت‌مدیره شهرک صنعتی شمس‌آباد با بیان اینکه گازوئیلی که باید در سامانه سدف با نرخ ۳۰۰ تومان به دست صنعتگر برسد، به مبلغ ۱۵ هزار تومان و به‌صورت قاچاق در اختیار تولیدکننده قرار می‌گیرد، ادامه داد: درخواست‌ها در سامانه سدف ثبت می‌شود اما درنهایت به‌واسطه پایان مهلت دریافت سهمیه ماه؛ روند دریافت سوخت به ماه بعد موکول می‌شود.ادعاهایی درباره منشأ این سوخت قاچاقی که به شهرک میاد گمانه‌زنی‌هایی شده اما تا زمانی که اثبات نشده نباید مطرح کرد.

ولی با گلایه از عدم‌حمایت از تولید در شهرستان ری و نبود روحیه حمایتی در مدیران، ابراز داشت: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ناحیه ری سال‌هاست که هیچ همکاری و مساعدتی با صنعتگران شهرک صنعتی شمس‌آباد ندارد و رئیس این مجموعه در پاسخ به گلایه صنعتگران از عدم اختصاص سهمیه دولتی؛ صنعتگر را قاچاقچی معرفی و اعلام می‌کند که صاحبان صنعت سوخت را قاچاق می‌کنند.

وی ادامه داد: صنعتگران شهرک صنعتی شمس‌آباد به‌عنوان بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه، فعالان صنایع مهم و اثرگذاری هستند که سرمایه زیادی را به تولید اختصاص دادند اما مدیران ناکارآمد انگ قاچاق سوخت را به تولیدکننده زده و صنعتگری را که روزانه ۲۰۰ میلیون تومان حقوق به کارکنان پرداخت می‌کند، قاچاقچی گازوئیل می‌دانند.

ولی با تأکید بر اینکه روزانه صدها هزار لیتر سوخت توسط بونکر، نیسان و ماشین‌های سنگین حمل سوخت وارد شهرک صنعتی شمس‌آباد می‌شود، بیان کرد: با وجود قطع برق، صنعتگر ناچار است سوخت موردنیاز واحد صنعتی را از طریق خرید سوخت قاچاق تأمین کند، اما سؤال اینجاست که بونکرها و تانکرهای ۲۰ هزار لیتری که حامل سوخت قاچاق هستند؛ از کجا بارگیری شده‌ است و به دست صنعتگر می‌رسد.

ولی در پایان قاچاق قابل توجه سوخت را محتمل از اختلال سامانه سدف دانست و خاطرنشان کرد: صنعتگران شهرک صنعتی شمس‌آباد مشتاق‌اند بدانند که گازوئیل قاچاق تهران و به‌ویژه شهرستان ری از کجا تأمین می‌شود و آیا جایگاه‌های عرضه سوخت، امکان فروش ۱۰ هزار لیتر گازوئیل به یک بونکر دارد و یا با وجود حساسیت‌های موجود در بخش حمل‌ونقل جاده‌ای امکان ورود قاچاق سوخت از سایر استان‌ها وجود دارد؟

انتهای پیام/

 

 
 

حتما ببینید

مشکلات ترافیکی در قلعه‌نو چالش شهروندان دشت ورامین

مشکلات ترافیکی در قلعه‌نو چالش شهروندان دشت ورامین

– اخبار استانها – به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از ورامین، حجت‌الاسلام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *