مجارستان: پوتین شریک مطمئنی است/روابط با روسیه را گسترش می دهیم

مجارستان: پوتین شریک مطمئنی است/روابط با روسیه را گسترش می دهیم

به گزارش روز سه شنبه آباجان به نقل از ایرنا از تاس، ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان، با اشاره به این که ولادیمیر پوتین شریک صادق و مطمئنی است، از علاقه مندی کشورش به گسترش روابط بوداپست-مسکو خبر داد.

اوربان با تاکید بر این که بهترین سیاست هر کشوری برقراری ارتباط و دوستی با سایر کشورها است، گفت که امیدوار است همه مردم جهان خواستار موفقیت مردم مجارستان باشند.

وی روسای جمهور چین، روسیه، ترکیه، رئیس جمهوری منتخب آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی را دوستان مجارستان نامید و تاکید کرد که در تاریخ مجارستان چنین روابطی وجود نداشته است.

این سیاستمدار ارشد مجارستان تصریح کرد که حفظ تعادل در روابط با بسیاری از کشورها و جلوگیری از تاثیر اختلاف آن ها بر روابط خارجی با مجارستان دشوار است، اما غیر ممکن نیست.

اوربان تاکید کرد که هدف از برقراری این ارتباط ها این است که مردم مجارستان بتوانند از این موضوع نفع ببرند.

وی یادآور شد که بازگشت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب آمریکا به کاخ سفید نیز برای بوداپست بسیار سودمند خواهد بود، چرا که سرمایه گذاری های عظیمی از سمت آمریکا در مجارستان انجام خواهد شد.

نخست وزیر مجارستان با اشاره به وعده های انتخاباتی دونالد ترامپ افزود که با روی کار آمدن ترامپ انتظار می رود که جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۵ نیز پایان خواهد یابد.

وی افزود که این جنگ یا با توافق صلح یا با نابودی یکی از طرفین درگیر، به پایان می رسد.

این سیاستمدار ارشد مجارستان خاطر نشان کرد که آمریکا و کشورهای غربی ۳۰۰ میلیارد یورو در جنگ اوکراین هزینه کردند، در حالی که این پول می توانست برای ارتقای استانداردها مختلف در اروپا به کار گرفته شود. این هزینه ها فقط باعث مرگ و میر بیشتر و ویرانی در اوکراین شد.

اوربان تصریح کرد که در طول جنگ اوکراین اقتصادهای زیادی آسیب دیدند، اما خوشبختانه دستاورد بوداپست این بود که مانند بسیاری از کشورهای اروپایی دچار عقبگرد اقتصادی نشد. مجارستان نیز برای پایان این جنگ تلاش کرد، اما نتوانست موفق شود.

پیشتر نیز، دولت مجارستان بارها اعلام کرده بود که مناقشه اوکراین در میدان جنگ قابل حل نیست، بلکه باید در میز مذاکره حل شود.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو – کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

حتما ببینید

همدستی اروپا با رژیم صهیونیستی/ اصرار اتحادیه اروپا بر صادرات تسلیحات به اسرائیل

همدستی اروپا با رژیم صهیونیستی/ اصرار اتحادیه اروپا بر صادرات تسلیحات به اسرائیل

به گزارش روز سه‌شنبه آباجان به نقل از ایرنا، در گزارش این تارنمای خبری آمریکایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *