به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از سازمان غذا و دارو، علی صفا روز دوشنبه اظهار داشت: طبق آمار موجود، میزان تولید شیرخشک رژیمی از سال ۱۳۹۸ تاکنون به طور قابلتوجهی افزایش یافته است و در سال ۱۴۰۲ تولید این محصول به حدود ۶۱ میلیون قوطی رسید.
وی افزود: این روند در نیمه نخست امسال نیز ادامه داشت و پیشبینی میشود تولید امسال از حدود ۶۲ میلیون قوطی فراتر رود.
صفا با اشاره به عملکرد تولیدکنندگانف گفت: تولیدکنندگان داخلی با افزایش ظرفیت تولید و پایداری در تامین نیازها، نقش مهمی در این حوزه ایفا کردهاند همچنین ورود بازیگران جدید به این صنعت، سهم قابلتوجهی در افزایش تولید و بهبود بازار داشته است.
به گفته سرپرست فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، توسعه زیرساختهای تولید و حضور تولیدکنندگان جدید، علاوه بر افزایش رقابت در بازار، کیفیت محصولات را نیز بهبود بخشیده است و این امر نقش مهمی در تامین سلامت تغذیه کودکان دارد.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، شیرخشک یکی از محصولات پرمصرف در بین کودکان با مصرف سالیانه ۶۱ میلیون قوطی در کشور است که بخشی از این نیاز از محل واردات و بخشی نیز با تولید کارخانجات داخلی تامین میشود؛ به دلیل آنکه شیرخشک جزو محصولات راهبردی در تغذیه کودکان به شمار میرود، جزو کالاهای مشمول ارز یارانهای ۴۲۰۰ تومانی است و دولت با هدف تضمین تغذیه کودکان محروم از شیرمادر، آن را در سبد محصولات مورد حمایت خود قرار داده است.
ارائه شیرخشک یارانهای به خانوادههای دارای فرزند زیر ۲ سال با ثبت کدملی نوزاد در سامانه تیتک امکانپذیر است.