به گزارش خبرنگار اقتصادی آباجان به نقل از ایرنا، «مصطفی احمدوند» امروز (شنبه) در نشست خبری در جمع خبرنگاران، افزود: توسعه همکاریهای نهادهای مردمی و مراکز آموزشی در سه حوزه صنعت، حکمرانی خوب و نهادهای مردمی و تصویب قوانین و مقررات می تواند در این زمینه نقش مهمی را ایفا کند.
وی، ارتقای کیفیت ساخت و سازهای بتنی از طریق استفاده از سرمایه های انسانی توانمند در اقصی نقاط کشور را ضروری دانست و گفت: برای استقرار کنسرسیوم تولید بتن سبز با دوام مقاوم، آموزش ارتقای مهارتهای فن ورزان بتن (تکنسین ها) و مهندسان حرفه ای برای اجرای پروژه ها و سازه های بزرگ بنتی در کشور باید مورد توجه جدی دست اندرکاران این عرصه قرار گیرد.
بیست و هفتمین همایش ملی سالیانه انجمن علمی بین المللی بتن
احمدوند در ادامه از برگزاری بیست و هفتمین همایش ملی سالیانه انجمن علمی بین المللی بتن – (ACT) شاخه ایران و کنفرانس ملی بتن و زلزله خبر داد و گفت: این دوره از همایش با هدف توانمندسازی سرمایه های انسانی برای تولید و ارتقای کیفیت ساخت سازهای بتنی سبز با دوام در کشور برگزار می شود.
وی گفت: در این همایش نقش نهادهای مردمی از طریق ارتباط و تعامل و ارتباط صنعت – دانشگاه – جامعه برای تولید و ارتقای کیفیت بتن سبز توسط متخصصان حوزه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
وی یادآور شد: بیست و هفتمین همایش ملی سالیانه انجمن علمی بین المللی بتن (ACI) شاخه ایران و کنفرانس ملی بتن و زلزله مرکز تحقیقات بتن با همگرایی و مشارکت عمومی در سه حوزه صنعت – حکمرانی خوب – نهادهای مردمی روز چهارم دی ماه در اتاق بازرگانی ایران و دی ماه سال جاری در پردیس فنی و مهندسی شهید خانپور – دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
رئیس مرکز تحقیقات بین ایران با بیان اینکه امروز دغدغه و چالش جامعه مدنی فرهنگی فنی و مهندسی رشتههای عمران کشور، توانمندسازی سرمایه های انسانی در این حوزه بهمنظور ارتقای کیفیت تولید بتن و کنسرسیوم ساخت و سازهای بتنی سبز بادوام و مقاوم است، گفت. بتن سبز با دوام مقاومف باید مقاومت خود را در دو محیط فعال خورنده از جمله آب و هوای مضر سواحل خلیج فارس و سیستم های فاضلاب با حفظ محیط زیست و این در محیط غیرفعال در برابر زلزله، آتش سوزی و پدافند غیر عامل به خوبی خود را نشان دهد.
عضو شورای تدوین مقررات ملی ساختمان تاکید کرد: در این راستا نقش جامعه مدنی بهعنوان قدرت اجتماعی بر سیاستگذاری جامعه برای تصویب قانون مورد نیاز جامع هدف از طریق هم اندیشی و ارتباط گسترده بین صنعت – دانشگاه – جامعه به بخش نظام فنی اجرایی و قانونی کشور بسیار تاثیرگذار است.
رئیس مرکز تحقیقات بتن و عضو شورای تدوین مقررات ملی ساختمان بیان داشت: همزمان با برگزاری این همایش از چهره های برتر و منتخب صنعت ساختمان کشور پروژه های شاخص بتنی، اساتید فعال و جوان حرفه ای سال، مقالات و پایان نامه های برتر و نمایه سازی آنها، کارگاههای تخصصی، پنلها و میزگردهای بیست و هفتمین همایش ملی سالیانه انجمن علمی بین المللی بتن (ACI) شاخه ایران و کنفرانس ملی بتن و زلزله مرکز تحقیقات بتن (متب) تقدیر می شود.
احمدوند، بررسی فناوریهای نوظهور و پیشرفته بتن مانند چاپگرهای سه بعدی، بتنهای خود ترمیم شونده، بتنهای جاذب کربن، طراحی و ساخت بتن های کم کربن با استفاده از فناوریهای تجدیدپذیر، مدلسازی محاسباتی و مبتنی بر داده های هوش مصنوعی AL، روشهای کاهش تولید و انتشار دی اکسید کربن در فرایند تولید سیمان و نقش افزودنی ها در بتن و ساخت سازه بتن سبز توسط کارشناسان متخصصان اساتید مهندسان و فن ورزان را از سایر محورهای این همایش اعلام کرد.
وی با بیان اینکه «کیفیت هیچ وقت اتفاقی نیست»، تصریحکرد: اجرای نظام بازرسی و نظارت بر کنترل کیفیت فرایند تولید و زمان طلایی حمل بتن آماده در واحدهای تولیدی و کارگاههای ساخت سازه های بتنی اجرای ساخت سازهای بتنی با دوام مقاوم در محیط های مختلف خورنده، برگزاری دوره های آموزشی و مهارتی میانمدت کار با مواد، مصالح، فنون و ابزارهای آزمایشگاهی و کارگاهی برای فعالان عرصه ساخت و ساز به منظور مقاوم سازی سازه بتنی در برابر زلزله، از دیگر محورهای مهم برگزاری این همایش است.