درخشش دانشگاه شریف در مسابقه برنامه‌سازی دانشجویی غرب آسیا

درخشش دانشگاه شریف در مسابقه برنامه‌سازی دانشجویی غرب آسیا

به گزارش روز شنبه گروه علمی آباجان به نقل از ایرنا از دانشگاه صنعتی شریف، بیست و پنجمین مسابقه بین‌المللی برنامه‌سازی دانشجویی (ICPC) منطقه غرب آسیا روزهای ۲۹ و ۳۰ آذرماه در دانشکده مهندسی کامپیوتر این دانشگاه برگزار شد.

در این مسابقه ۲۵۰ دانشجو در قالب حدود ۸۰ تیم سه نفره از ۵۰ دانشگاه سراسر کشور به رقابت پرداختند و در نهایت تیم برتر از دانشگاه صنعتی شریف با کسب عنوان قهرمانی این مسابقه به مسابقه‌ جهانی برنامه‌سازی ICPC راه یافت.

در پایان این رقابت، سه تیم شرکت‌کننده از دانشگاه صنعتی شریف به ترتیب (Ballmer Peak ، Big Dash و lp۰ on fire ) موفق شدند با کسب رتبه‌های اول تا سوم مدال‌های طلای این مسابقه را از آن خود کنند. دو تیم از دانشگاه تهران نیز موفق به کسب رتبه‌های چهارم و پنجم این مسابقه شدند و دو تیم از دانشگاه‌های صنعتی شریف (Ajib va gharib) و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، رتبه‌های ششم و هفتم این مسابقه را کسب کردند.

به این ترتیب، دانشگاه‌های صنعتی شریف، تهران و صنعتی امیرکبیر کاپ‌های اول تا سوم مسابقات را از آن خود کردند. در ضمن تیم Ballmer Peak از دانشگاه صنعتی شریف به عنوان تیم اول سایت منطقه‌ای تهران به مسابقه‌ جهانی راه یافت.

سه تیم بعدی یعنی تیم‌های SENSODYNE و KhasTeAm از دانشگاه تهران و تیم Argons از دانشگاه صنعتی امیرکبیر به مسابقه‌ قهرمانی منطقه‌ غرب آسیا راه می‌یابند تا با رقابت با تیم‌های برتر سایر سایت‌های این منطقه همچنان شانس خود را برای راهیابی به مسابقه‌ جهانی امتحان کنند.

مسابقه‌ جهانی ICPC به عنوان المپیک برنامه‌نویسان شناخته شده و در مجامع علمی از اعتبار ویژه‌ای برخوردار است. تیم دانشگاه صنعتی شریف در مسابقات جهانی سال ۲۰۱۹ موفق شد به جمع ۱۰ تیم برتر جهان راه یافته و مدال برنز این مسابقات را از آن خود کند.

همچنین تیم دانشگاه صنعتی شریف در سال ۲۰۲۴ نیز موفق شد ضمن کسب جایزه برترین تیم منطقه غرب آسیا، در رده‌بندی این مسابقات بالاتر از دانشگاه‌های مطرحی همچون استنفورد، کمبریج، کرنل، کلمبیا، میشیگان، ایلینویز و مریلند قرار گیرد.

مسابقه‌ بین‌المللی برنامه‌سازی دانشجویی (ICPC) هر ساله به‌صورت منطقه‌ای در نقاط مختلف جهان برگزار می‌شود و تقویت مهارت‌های حل مساله، طراحی و پیاده‌سازی پروژه در زمان محدود، تقویت مهارت‌های گروهی و انجام کار تیمی از جمله اهداف برگزاری این رقابت علمی است.

برگزاری سالانه‌ مسابقه‌ منطقه‌ای برنامه‌سازی دانشجویی توسط دانشگاه صنعتی شریف نقش مهمی در ارتقای توان نخبگان برنامه‌نویس کشور و ایجاد شور و هیجان مثبت در آنان دارد.

حتما ببینید

رئیس‌جمهور، اساسنامه بنیاد بین‌المللی شهید رئیسی را ابلاغ کرد

رئیس‌جمهور، اساسنامه بنیاد بین‌المللی شهید رئیسی را ابلاغ کرد

به گزارش گروه علمی آباجان به نقل از ایرنا شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *