به گزارش خبرنگار گروه علمی آباجان به نقل از ایرنا، سعید حبیبا روز پنجشنبه در دومین نکوداشت دانشآموختگان ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه الزهرا(س) اظهار داشت: این آیین تنها جشن فارغ التحصیلی محسوب نمی شود، بلکه یک یادآوری از مسئولیتهای بزرگی است که بر دوش دانشآموختگان شاهد و ایثارگر گذاشته شده است.
وی دانشجویان شاهد را ادامه دهنده راه پدران خود در جامعه دانست و با یادآوری رشادت های شهدا، ایثارگران و جانبازان در طول هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: به طورحتم گردهمایی امروز ما در این آیین و با امنیت کامل تنها به دنبال همان رشادتها، فداکاریها و از خودگذشتگیهای پدران شما آن هم بدون هیچ چشم داشتی است.
معاون وزیر علوم در عین حال اذعان کرد: متاسفانه در طول سالهای گذشته نتوانسته ایم به شکل شایسته در انجام ماموریت مهم اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه موفق عمل کنیم و بر همین اساس نیز نسل جوان فعلی با این فرهنگ هنوز به شکل موثر آشنا نشده است.
وی یکی از ماموریت های اصلی دانشجویان شاهد و ایثارگر را آشنا کردن جوانان دانشگاهی با فرهنگ ایثار و و شهادت دانست و تاکید کرد: به طور حتم شرایط باید طوری فراهم شود که جامعه ایثارگر نه در شعار بلکه در عمل مورد توجه آحاد جامعه قرار گیرند.
دکتر حبیبا با بیان اینکه خلاقیت و ابتکار را همواره در امور خود بکار گیرد؛ اظهار کرد: شما دانش آموختگان ممتاز باید در ابعاد مختلف آموزشی، پژوهش و فرهنگی پیشتاز باشید و با خلاقیت خود علم را گسترش دهید.
معاون وزیر علوم ادامه داد: علم همواره در حال تغییر است و شما به عنوان یادگاران شهدا و دفاع مقدس باید جزء سرآمدان باشید زیرا پدران شما با خلاقیت و ابتکار توانستهاند در مقابل دشمنان بایستند؛ بنابراین شما نیز میتوانید در این جبهه با ابتکار و کار آفرینی اثرگذارترین افراد این جامعه باشید و در تمام عرصهها همچون علم، فناوری، کارآفرینی بدرخشید.
دانشجویان شاهد بدون اعمال سهمیه در دانشگاه ها در جشنواره شهید سلیمانی تجلیل می شوند
سید فردین تقی زاده مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان نیز در آئین دومین نکوداشت دانشآموختگان ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور در سخنانی با بیان اینکه، رویکرد اصلی ما توانمندسازی دانشجویان در حوزههای آموزشی، فرهنگی و پژوهشی است افزود: در این راستا برنامههای متنوعی تدوین و اجرایی شده است.
وی با اشاره به جهاد و درخشش دانشآموختگان ممتاز شاهد و ایثارگر در عرصه علم و فناوری تاکید کرد: به طورحتم وظیفه ما در چنین آئین هایی حمایت و پشتیبانی و قدرشناسی زحمات شما دانشجویان به عنوان ادامه دهندگان راه شهدا و ایثارگران است.
وی همچنین از برگزاری جشنواره دیگری تحت عنوان جشنواره «سردار شهید سلیمانی» در بهمن ماه سال جاری خبر داد و هدف از این رویداد را ارائه کمک هزینه تحصیلی به فرزندان شاهد و ایثارگری ذکر کرد که بدون اعمال سهمیه در کنکور سراسری حائز رتبه های برتر شدند.
مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان در توضیح بیشتری افزود: در جشنواره سردار شهید سلیمانی از حائزین رتبه زیر ۵۰۰ کنکور سراسری مقطع کارشناسی بدون اعمال سهمیه در گروه های آزمایشی علوم ریاضی، علوم تجربی و علوم انسانی و رتبه زیر ۳۰۰ در گروه هنر و زبان و همچنین مقطع کارشناسی ارشد رتبههای زیر ۵ در هر کد رشته و مقطع دکتری رتبههای زیر ۳ در هر کد رشته تجلیل و کمک هزینه تحصیلی به آنها اعطا می شود.
وی با بیان اینکه مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان در حوزه قرانی، فرهنگی و هنری نیز جشنواره ای تحت عنوان شهید آوینی برگزار خواهد کرد، گفت: در این جشنواره که در دو بخش قرآنی و هنری برگزار می شود و دانشجویان شاهد و ایثارگر و همچنین تمامی دانشجویان کشور میتوانند در آن شرکت کنند.
تقی زاده همچنین با اشاره به ثبت نام یک هزار و ۲۰۰ دانشجوی ممتاز شاهد و ایثارگر در آیین نکوداشت آنان افزود: از این تعداد ۱۸۱ نفر از خانوادههای جانبازان بالای ۲۵ درصد بودند، که شرایط لازم را احراز کرده بودند.
در ادامه این آئین از ۱۳۸ دانش آموختگان ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور با اهدا لوح تقدیر تجلیل شد.