“علی بهرهمند” روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی آباجان به نقل از ایرنا درباره قیمت شیرینی برای آیین شب یلدا، افزود: با اینکه قیمت گذاری دستوری برای شیرینی نداریم، اما شیرینی فروشی ها بر اساس مواد اولیه مورد استفاده و عرضه و تقاضا قیمت ها را تعیین میکنند.
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران اظهار داشت: قیمت شیرینی بر اساس کیفیت و رتبهبندی توسط قنادیها تعیین میشود اما انتظار میرود قنادان محصول باکیفیت را با قیمتهای مناسب به دست مردم برسانند.
تشدید نظارت بر کیفیت و قیمت فروش کیک و شیرینی یلدا
بهره مند تصریح کرد: اکنون تمامی قنادی ها و شیرینی فروشی های کشور تحت نظارت و بازرسی بهداشتی و قیمتی مستمر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بازرگانی، اصناف کشور و اتحادیه قنادان قرار دارند.
وی با تاکید بر تشدید نظارت بر کیفیت و قیمت شیرینی و کیک شب یلدا گفت: بحث نظارت برعهده واحدهای نظارتی و سازمان صمت استان تهران است، اما طبق روال همیشه در ایام خاص نظارتهای بازرسان اتحادیه قنادان نیز در بحث کیفیت و عملکرد تشدید میشود.
وی خاطرنشان کرد: اکنون حدود ۲ هزار واحد پروانه دار در تهران فعالیت دارند که از این تعداد بیش از ۳۵ هزار واحد قنادی و شیرینی فروشی دارای پروانه کسب هستند.
رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی تهران افزود: در صورتی که شهروندان در خصوص کیفیت و قیمت محصولات عرضه شده در قنادیها و شیرینی فروشیهای تهران شکایتی داشته باشند، میتوانند با شماره تلفن ۶۶۹۴۴۴۱۱ و ۶۶۹۴۴۴۹۹ با اتحادیه قنادان مربوطه تماس بگیرند.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، بررسیهای میدانی از قنادیهای سطح شهر نشان میدهد امسال قیمت هر کیلوگرم شیرینی تر و خامه ای برحسب مواد و کیفیت بین ۱۶۰ تا ۲۷۰ هزار تومان، شیرینی دانمارکی، زبان و پاپیونی بین ۱۵۰ تا ۲۷۰ هزار تومان، کیک یزدی بین ۱۱۰ تا ۱۶۰ هزار تومان و کیک یلدایی بین ۱۸۰ تا ۳۸۰ هزارتومان در شیرینی فروشی های درجه یک و دو به فروش میرسد.