دیداری به یادماندنی با مقتدا؛ این فصل را بسیار خواندم عاشقانه‌ است

دیداری به یادماندنی با مقتدا؛ این فصل را بسیار خواندم عاشقانه‌ است

به گزارش خبرنگار سیاسی آباجان به نقل از ایرنا، امروز سه‌شنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۳ و در ایام سالروز ولادت حضرت زهرا سلام‌الله علیها، بیش از چهار هزار نفر از بانوان و دختران ایران زمین در حسینیه امام خمینی (ره) گرد هم آمدند تا دیدار تازه کنند، با رهبر و مقتدای خود، با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای.

بسیاری زودتر آمده بودند، مابقی هم اندک اندک جمع می‌شدند. ساعت ۷ صبح در مقابل حسینیه امام خمینی (ره) بیت رهبر معظم انقلاب، جای سوزن انداختن نبود. از همه جای ایران آمده بودند، از آذربایجان شرقی گرفته تا سیستان و بلوچستان، از خراسان شمالی تا خوزستان. برخی تا ۱۷ ساعت با ماشین شخصی و در هوای سرد و برفی، رانندگی کرده بودند تا به دیدار یار برسند. چادری بودند، برخی با مانتو و با لباس‌های زیبا و رنگارنگ محلی، ترک و کرد و لُر و بلوچ، بختیاری و عرب، گیلک و ترکمن، فارس و … همه آمده بودند، از جای جای ایران پهناور.

دیداری به یادماندنی با مقتدا؛ این فصل را بسیار خواندم عاشقانه‌ است

دمای منفی یک درجه تهران هم ذره‌ای از شور و اشتیاق زنان و دختران برای این دیدار گرم و صمیمی کم نکرده بود، در صف ورودی حسینیه که منتظر داخل شدن بودند گروه گروه و یک صدا دعای فرج می‌خواندند، شعار می‌دادند و .. «خونی که در رگِ ماست هدیه به رهبر ماست»، «این همه لشگر آمده به عشق رهبر آمده» و «وای اگر رهبرم حکم جهادم دهد». گویی این همدلی و همنوایی بود که دل‌های آنها را در هوای سرد آخرین روزهای پاییز،گرم‌تر می‌کرد.

حسینیه هم مهیای حضور بانوان و زنان ایران زمین شده بود. درها و دیوارهای حسینیه هم انتظار بانوان سرزمین را می‌کشیدند که برای دومین سال پیاپی به دیدار رهبر و مقتدای خود آمده بودند. ستون‌ها و گوشواره‌ها سرخابی‌پوش‌ شده بودند و مزین به نام حضرت فاطمه زهرا (س). راضیه، زکیه، مطهره، کوثر، فاطمه و .. بنر سرخابی زیبایی هم پشت محل سخنرانی رهبر انقلاب نصب شده بود با نام و یادی از زن و جایگاه والای آنان در دین مبین اسلام. نقل قولی از حضرت رسول اکرم (ص) که فرمودند: «اوصانی جبرئیل علیه‌السلام بالمراه» یعنی جبرئیل علیه‌السلام مرا درباره زنان سفارش می‌کرد.

دیداری به یادماندنی با مقتدا؛ این فصل را بسیار خواندم عاشقانه‌ است

این دیدار ویژه، مهمانان ویژه هم داشت. سفرای کشورهای خارجی، سخنگوی دولت، معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور و زهرا پزشکیان. مراسم، تدارکات فرهنگی هم داشت، سرود و نمایش و اجراهای فرهنگی چاشنی مراسم می‌شود، تا همه بیایند و جمع پرشور و مشتاق دیدار، گذر زمان را کوتاه‌تر احساس کند.

دیداری به یادماندنی با مقتدا؛ این فصل را بسیار خواندم عاشقانه‌ است

مولی و مقتدا آمد و همه به احترامش قیام کردند و با شعارهای پرشور خود به استقبال آقا رفتند و پس از قرائت قرآن، نوبت به بیان دغدغه‌ها و مسائل زنان رسید، بانوان، مادران، همسران و دختران. ۶ بانو در محضر حضرت آقا سخن گفتند، ۵ بانوی ایرانی و یک زن لبنانی، مادر دو شهید. رهبر انقلاب هم با دقت و حوصله گوش می‌کردند.

«فاطمه ریگانی» دکتری فلسفه و دبیر اندیشکده گام دوم انقلاب از زن مسلمان ایرانی گفت که پنجره‌ امیدی است به جهان ناامید امروز. نسل نویی از زنان مقاومت که فرزند شهید خود را در آغوش می‌گیرند و در مقابله با استکبار جهانی می‌گوید: «حَسْبِیَ اللَّهُ» یعنی «خدا برای من کافیست». انسانی که نباید اجازه داد علوم انسانی آنرا فراموش کند.

«سمیرا خطیب‌زاده» دیگر سخنران مراسم، به بیان دغدغه‌های خود به عنوان یک فعال رسانه در فضای مجازی پرداخت، در سه ساحت زن، خانواده و کودک.

«لیلی عاج» کارگردان سینما و تلویزیون و برگزیده چهره هنر انقلاب در سال گذشته، دیگر سخنران در محضر حضرت آقا بود. او از دغدغه خود درباره کنارگذاشته شدن بانوان از بسیاری مسئولیت‌های فرهنگی گفت، اینکه هرگز جشنواره تئاتر و فیلم فجر، روی دبیرِ زن به خود ندیده است و از رهبر انقلاب درخواست کرد که با تاکیدات خود، مدیران را به عملگرایی توصیه کنند.

عاج در پایان گفت که همه در لحظات آخر از شما چفیه و انگشتر می‌خواهند، اما من از شما که لذت ادبیات و جادوی کلمات را در این جهان پرتعارض و پرابهام و پیچیده درک کرده‌اید، می‌خواهم به من نصیحتی هدیه بدهید و پندی مهمان کنید.

مادر ۲ شهید مقاومت و راوی کتاب «عائده» که به تازگی توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده است، دیگر سخنران دیدار بانوان با رهبر معظم انقلاب بود. «عائده سرور» زن لبنانی و دارای ۲ فرزند شهید، یکی ۱۰ سال پیش و در سن ۱۷ سالگی و دیگری ۳۴ ساله و درست ۱۰ روز پیش. عائده به زبان عربی سخن گفت و اگرچه بسیاری از حاضران معنای صحبت‌هایش را نمی‌دانستند اما در جای جای سخنرانی‌اش شعار «لبیک یا نصرالله» و «مرگ بر اسرائیل» طنین‌انداز شد.

«مریم ابراهیمی» فعال حوزه تسهیلگری ازدواج و دیگر سخنران در محضر رهبر انقلاب، از حاکم شدن معیارهای مادی و ظاهری به جای اصالت در میان جوانان برای ازدواج انتقاد کرد و گفت: نگاه‌های سطحی در ازدواج نیاز به اصلاح دارد و از حضرت آقا درخواست کرد که نسل جوان را به این منظور نصیحت کنند.

و اما «دهه هشتادی‌ها» هم نماینده داشتند؛ «مریم سهرابی» دانش‌آموز پایه یازدهم از رهبر انقلاب خواست که اجرای طرح تحول نظام آموزش و پرورش در اولویت همه دستگاه‌ها و نهادها باشد و همه همچون رئیس‌جمهور پای کار آموزش و پرورش بیایند.

دیداری به یادماندنی با مقتدا؛ این فصل را بسیار خواندم عاشقانه‌ است

حالا باید حضرت آقا سخن می‌گفتند. رهبر انقلاب سخنان خود را در سه محور اساسی بیان فرمودند؛ حضرت فاطمه زهرا (س)، مساله زن و مسائل مبتلابه منطقه. آقا ایام ولادت حضرت صدیقه کبری را تبریک گفتند و فرمودند: این جلسه از جلسات خوب و استثنایی است که در این حسینیه برگزار می‌شود، جمعیت پرشور بانوان و دخترانِ ما، این احساس پرشور و بیاناتی که ارایه شد، جلسه‌ای به یاد ماندنی ساخت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، مسائل مطرح شده توسط بانوان اعم از الگوی زن انقلابی، مساله زن و خانواده در فضای مجازی، مساله افزایش جمعیت و باروری، مساله سینما و نمایشنامه‌های ایرانی، تسهیل‌گری ازدواج و مسائل مطرح شده توسط نوجوانِ دانش‌آموز را درست، دقیق و مهم ارزیابی کردند.

ایشان همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به درخشش زنان در فعالیت‌های علمی و تحقیقی دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه، خاطرنشان کردند: امروز تعداد زنان مجتهد، کم نیست و حتی معتقدیم که در بسیاری از مسائل زنانه که مردها تشخیص خوب و درستی ندارند، خانم‌ها باید از مجتهدان زن تقلید کنند که این بیانات با استقبال و تشویق ممتدِ حضار مواجه شد.

اذان نداده بودند که بیانات حضرت آقا به اتمام رسید. همه به احترام قیام کردند و یک صدا نوا سر دادند. همچون گروه سرودی که هفته‌ها هماهنگ کرده باشد. اما مگر می‌شود از چهارگوشه کشور باشی و اینطور همنوا و هماهنگ باشی. این قرار ادامه دارد ان‌شاءالله. وعده دیدار زنان سرزمینم با رهبر و مقتدی خود، حوالی همین روزها اما سال بعد در سالروز میلاد حضرت صدیقه کبری حضرت زهرا (س). دیداری از جنس عشق و ارادت. این فصل را با من بخوان، باقی فسانه است. این فصل را بسیار خواندم، عاشقانه است.

دیداری به یادماندنی با مقتدا؛ این فصل را بسیار خواندم عاشقانه‌ است

حتما ببینید

فلسفه حضور ایران در سوریه؛ از نبرد علیه فتنه داعش تا حفظ امنیت مردم

فلسفه حضور ایران در سوریه؛ از نبرد علیه فتنه داعش تا حفظ امنیت مردم

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، با سقوط دولت سوریه به دست مهاجمین مسلّح، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *