به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از شرکت ملی گاز ایران، «سعید توکلی» در آیین تکریم و معارفه «ساجد کاشفی» و «علیاصغر رجبی» مدیران پیشین و جدید مدیریت انرژی و کربن این شرکت با اشاره به شدت کاهش دما و افزایش مصرف گاز در کشور با توجه به سرمای زودرس، خاطرنشانکرد: امسال به لحاظ مصرف گاز بخشهای مختلف و مدیریت شبکه استثنایی است و قابل مقایسه با هیچ دورهای نیست.
وی با اشاره به اقدامهای انجامشده در سیستم پالایشگاهی، خطوط انتقال گاز و ایستگاههای تقویت فشار گاز افزود: رویکرد کلی وزارت نفت تمرکز بر کار و خدمت و پرهیز از جنجالهای رسانهای است و ما در شرکت ملی گاز ایران دستاوردهای خود را با اعداد و ارقام واقعی و ملموس عینیت میبخشیم.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در ارتباط با مدیریت مصرف گاز در دوره سرد سال، گفت: مطابق تعهدات قبلی در سالهای گذشته با صنایع، تعهد شرکت ملی گاز ایران برای تأمین گاز بخش صنعت در هشت ماه از سال است و در چهار ماه پایان سال صنایع باید انرژی و خوراک مورد نیاز خود را از بخشهای دیگر تأمین کنند، با این حال شرکت ملی گاز ایران با رویکرد تأمین منافع ملی و کمک به بخش مولد اقتصاد، همواره تأمین گاز صنایع را مورد توجه قرار داده است.
وی با اشاره به اقدامهای انجامشده در حوزه مدیریت انرژی و کربن شرکت ملی گاز ایران بیان کرد: آقای کاشفی در این مدت کوتاه که زمام امور این مدیریت را برعهده داشت کارهای مطلوبی انجام داد و از ظرفیتهای قانونی که در این بخش وجود دارد، بسیار مناسب استفاده کرد. کارهای خوبی هم در دست اقدام دارد، منتهی این موضوع را باید مدنظر داشت که بحث مدیریت کربن و انرژی یک بخش تکواحدی نیست.
معاون وزیر نفت با بیان اینکه انتظار میرود آقای رجبی بهعنوان مدیر جدید انرژی و کربن شرکت ملی گاز ایران در تعامل با مدیریت برنامهریزی تلفیقی شرکت، گامهای محسوسی برای کاهش مقدار ناترازی گاز بردارد، گفت: به هر صورت این اعداد هر مقدار کمتر شود برای کشور ارزشمند است.
ساجد کاشفی، مدیر پیشین انرژی و کربن شرکت ملی گاز ایران نیز در این نشست اظهار داشت: در یک سال گذشته هر دستاوردی که حاصل شد از جمله راهاندازی بازار بهینهسازی انرژی، مرهون همراهی و همدلی و همکاری سایر مدیریتهای شرکت ملی گاز ایران با مدیریت انرژی کربن است.
علیاصغر رجبی، مدیر جدید انرژی و کربن شرکت ملی گاز ایران نیز گفت: بنای ما این است که نگاه سیستمی به بهینهسازی داشته باشیم و این موضوع را در چارچوب یک شبکه فراگیر فرابخشی سختافزاری و نرمافزاری و با هماهنگسازی دیگر بخشها مدنظر قرار دهیم.