تیغ تیز ترامپ و گردن نازک آزادی بیان

تیغ تیز ترامپ و گردن نازک آزادی بیان

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، پولیتیکو نوشت که بسیاری از حامیان آزادی بیان بر این باورند که توافق ای بی سی و ترامپ در پرونده افترا به منزله تسلیم شدن این شبکه به وی، پیروزی ترامپ و گشایش یک مسیر قانونی علیه رسانه هاست. آنها نگرانند که ترامپ پس از ورود به کاخ سفید بهره برداری از دعاوی مدنی شخصی علیه منتقدان رسانه ای خود را افزایش دهد.

این دعاوی فارغ از اهرم های رسمی ای است که ترامپ در سمت رئیس جمهوری قادر به استفاده از آنها علیه مطبوعات است.

به نوشته پولیتیکو، هیچکدام از رئیسان ‌جمهوری اخیر آمریکا – از جمله دوره نخست ترامپ – در زمان ریاست جمهوری دست به شکایت شخصی از رسانه‌ها نزده اند. با این حال وی در گفت و گوی ۲۶ آذر با خبرنگاران وعده داد که شکایت‌ های بیشتری علیه روزنامه ‌نگاران و صاحب ‌نظران مطرح کند.

رئیس جمهوری منتخب تهدید کرد که روزنامه نگاران را به زندان خواهد انداخت و از سازمان های خبری به جرم خیانت تحقیق خواهد کرد. ترامپ همچنین پیشنهاد کرد که در صورت مخالفت وی با پوشش تلویزیونی برخی شبکه ها، مجوز پخش آنها لغو شود. کش پاتل، مدیر پیشنهادی اف‌ بی آی، نیز وعده برخورد با رسانه ها را داده است.

از سوی دیگر، ترامپ خواهان تغییراتی در قانون افترا به منظور تسهیل شکایت از رسانه ها شده است. در دیوان عالی نیز کلارنس توماس و نیل گورساچ تغییرات مشابهی را ارائه کرده اند.

به نوشته پولیتیکو، ترامپ پرونده های دیگری نیز علیه رسانه ها گشوده که برخی از آنها عبارتند از شکایت از شبکه تلویزیونی سی بی اس و درخواست غرامت ۱۰ میلیارد دلاری به اتهام تغییر در مصاحبه با کامالا هریس و همچنین شکایت از روزنامه دوموین رجیستر به اتهام “دخالت در انتخابات” و انتشار نظرسنجی ای که بر خلاف نتایج انتخابات ۱۵ آبان، اقبال عمومی به ترامپ را در ایالت آیوا بسیار کمتر از واقعیت نشان می داد.

حتما ببینید

سال ۲۰۲۵، سال انتظار غیرمنتظره‌ها

سال ۲۰۲۵، سال انتظار غیرمنتظره‌ها

به گزارش روز چهارشنبه آباجان به نقل از ایرنا، این اتاق فکر آمریکایی نوشت: البته …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *