تاکید استاندار خراسان جنوبی بر تحقق مسئولیت اجتماعی معادن

تاکید استاندار خراسان جنوبی بر تحقق مسئولیت اجتماعی معادن

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا سید محمدرضا هاشمی روز چهارشنبه در نشست شورای گفت‌ و گوی دولت و بخش خصوصی استان اظهار کرد: باید در زمینه آسیب‌های اجتماعی هم تحولی در استان ایجاد کنیم.

وی بیان کرد: اصلاح فرآیندها، رفع موانع تولید، بازاریابی محصولات، توسعه سرمایه گذاری و ارایه پیشنهادات توسعه‌ای برای استان از اهداف شورای گفت‌ و گوی دولت و بخش خصوصی است.

استاندار خراسان جنوبی عنوان کرد: در شورای گفت‌ و گوی دولت و بخش خصوصی وزن حضور بخش دولتی سنگین‌تر از خصوصی است که باید بخش خصوصی هم در جلسات حضور حداکثری داشته باشد تا گفت و گوی دولت و بخش خصوصی به خوبی محقق شود.

هاشمی با اشاره به برگزاری شورای گفت‌ و گوی دولت و بخش خصوصی در هر ۲ هفته یکبار، گفت: یک روز در هفته را برای ملاقات بخش‌های مختلف تولیدی با مجموعه استان پیش‌بینی خواهیم کرد.

وی از خراسان جنوبی به عنوان ایران کوچک یاد کرد و گفت: استان ظرفیت بی‌نظیری در زمینه کشاورزی، مرز، معدن و گردشگری دارد که باید از این ظرفیت‌ها در راستای توسعه استان نهایت استفاده را داشته باشیم.

هاشمی با بیان اینکه حضور نماینده اداره‌کل استاندارد و دانشگاه در این شورای ضروری است، گفت: کمیته‌های زیرمجموعه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از این پس فعال‌تر شود.

وی افزود: همچنین مرکز تحقیقات کشاورزی در حوزه برند زعفران و زرشک در استان فعال شود تا اقدامات به خوبی در این زمینه دنبال شود.

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: تمام دستگاه‌های اجرایی مکلف به تامین اقلام مصرفی از داخل استان هستند مگر اینکه تولید محصولی را در داخل نداشته باشیم.

هاشمی با تاکید بر اینکه حتما از پتانسیل چهار نماینده مردم خراسان جنوبی در مجلس و از ارکان تاثیرگذار در راستای توسعه استان استفاده خواهیم کرد، بیان کرد: جلسات شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی به گونه‌ای تنظیم شود تا بتوانیم از پتانسیل نمایندگان در پیشبرد اهداف خراسان جنوبی استفاده کنیم.

وی ادامه داد: با وحدت و انسجام می‌توانیم اقدامات توسعه‌ای خوبی را در خراسان جنوبی انجام دهیم.

تاکید استاندار خراسان جنوبی بر تحقق مسئولیت اجتماعی معادن

افزایش ۶۰ درصدی قمیت زرشک در خراسان جنوبی

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی هم گفت: در سال جاری با کمک اتاق اصناف، بازرگانی و سازمان جهاد کشاورزی براساس هزینه تولید، زرشک ۲۰۵ هزار ریال قیمت گذاری شد و قیمت نهایی آن هم برای مصرف کننده هم ۴۰۰ هزار ریال اعلام شد.

محمدحسین اکبری افزود: در سال جاری قیمت زرشک ۶۰ درصد افزایش یافته که هم کشاورزان راضی بودند و هم خرید توافقی خوبی توسط تعاون روستایی انجام شد.

وی با اشاره به سال آوری محصول زرشک هم گفت: در سال آینده تلاش ما این خواهد بود که قیمت گذاری بهتری به نفع کشاورزان انجام شود.

اکبری با بیان اینکه پرتودهی محصول زرشک استان در شهرستان سربیشه انجام خواهد شد تا بار میکروبی محصول در راستای توسعه صادرات کاهش یابد، بیان کرد: در سال جاری هزار و ۷۷۲ تن یعنی ۲ درصد زرشک استان خرید توافقی شد.

وی اظهار کرد: روند صادرات زرشک در خراسان جنوبی مثبت است به گونه ای صادرات آن از ۵۶۰ تن در سال ۱۴۰۰ به بیش از ۷۰۰ تن در سال گذشته افزایش یافته است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی عنوان کرد: در زمینه فرآوری صنایع تبدیلی کشاورزی مشکل داریم و از سرمایه گذاران در زمینه فرآوری محصول زرشک حمایت خواهیم کرد.

مدیرکل گمرکات خراسان جنوبی هم گفت: قیمت پایه صادراتی محصول زرشک برای اولین بار توسط استان در سامانه گمرک جمهوری اسلامی ایران به ثبت رسیده است.

محمد کوهگرد افزود: برای راه اندازی گمرک تخصصی زرشک پیگیری زیادی انجام شده و در حال انجام است، اکنون هم هر کشاورزی که می‌خواهد محصول زرشک خود را صادر کند زمینه صادرات کالای آنان را فراهم خواهیم کرد.

وی ادامه داد: صادرات زرشک استان به کشورهای مختلف بیشتر به صورت خرد و چمدانی بوده‌است.

حتما ببینید

ساعت آغاز مدارس در خراسان جنوبی تغییر کرد

ساعت آغاز مدارس در خراسان جنوبی تغییر کرد

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا علیرضا موسوی‌نژاد روز جمعه در این خصوص به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *