به گزارش گروه علمی آباجان به نقل از ایرنا، مهدی دوستی در خصوص اقدامات وزارت کشور برای توسعه و صادرات محصولات دانشبنیان اظهارکرد: در حال حاضر به لحاظ تکنیکی و فنی، محصولات شرکتهای فناور و دانشبنیان با مشکلی مواجه نیستند. از نظر دانشی، تمام اقدامات لازم انجام شده است.
وی با اشاره به چالشهای پیشروی این شرکتها افزود: چالش اصلی، خلق بازار برای محصولات دانشبنیان است. بهویژه در شهرستانها و مناطق مختلف کشور، علاوه بر مشکل بازار، مشکل دیدهشدن نیز وجود دارد. این موضوع در برخی مناطق شدت بیشتری دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور در ادامه اظهار کرد: با همکاری مشترک میان وزارت کشور و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تلاش میکنیم عدالت فناورانه را در بخشهای مختلف کشور ایجاد کنیم. هدف این است که تمام استانها و مناطق در زیستبوم دانشبنیان دیده شوند.
به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، وی همچنین درباره اقدامات وزارت کشور برای تسهیل فروش محصولات شرکتها توضیح داد: این مسأله نیازمند همکاری و هماهنگی میان نهادهاست. چنین فرآیندی بینرشتهای است و باید با همراهی معاونت علمی و فناوری رئیسجمهوری پیش برود تا هماهنگی لازم در سیستم فناورانه کشور حفظ شود.
دوستی تأکید کرد: برنامههای اولیه برای این اقدام تدوین شده و پیشنهاداتی نیز از استانها دریافت کردهایم. با این حال، محوریت و راهبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را پذیرفتهایم. براساس تصمیماتی که در هفته آینده گرفته خواهد شد، مدل توسعه منطقهای فناوری نیز استخراج خواهد شد.