فعالیت‌ دانشگاه تهران در حوزه پژوهش و فناوری موجب مباهات است

فعالیت‌ دانشگاه تهران در حوزه پژوهش و فناوری موجب مباهات است

– اخبار سیاسی –

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، سیدحسین حسینی سرپرست دانشگاه تهران، در آیین اختتامیه سی و سومین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران، که در تالار علامه امینی این دانشگاه برگزار شد، با یادی از شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و استاد بزرگ شهید مفتح و همه شهدای دانشجو و دانشگاه گفت: نقش دانشگاه تهران به عنوان پیشران علمی کشور در این حوزه برجسته است و امروز وقتی فعالیت‌های دانشگاه تهران را در حوزه پژوهش و فناوری می‌بینیم موجب مباهات برای همه ماست.

وی ارتقای رتبه کشور و توسعه فناوری‌های نوین تجاری، توجه و حمایت مادی و معنوی از پژوهشگران ‌و بهبود امکانات آزمایشگاهی و زیرساخت‌های لازم را از برنامه‌ها و اقدامات مهم دانشگاه تهران در این دوره برشمرد و گفت: امروز فعالیت‌های دانشگاه تهران در حوزه پژوهش و فناوری موجب مباهات همگان است.

حسینی به مشوق‌ها و اقدامات حمایتی برنامه هفتم توسعه از دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: یکی از این موارد، توسعه پژوهش‌های کاربردی و ارتقای جایگاه بین‌المللی و نقش دانشگاه‌ها در حل مسائل کشور است که باید برای جایگاه و رتبه جهانی ایران از نظر تولید علم به استناد پایگاه‌های معتبر بین‌المللی ‌و افزایش سرانه مقالات نمایه شده بین‌المللی و همچنین رتبه شاخص و نوآوری‌ها توجه جدی شود.

وی ماموریت‌های دانشگاه را پاسخگویی به نیازها و مشارکت در حل مسائل جامعه عنوان کرد و افزود: اگرچه ما در این حوزه هم اقدامات اساسی را در کشور شاهد بودیم ولی همچنان می‌طلبد که دانشگاه‌ها در این حوزه حضور موثرتری داشته باشند امروز به بحران‌هایی مثل آلودگی هوا روبه‌رو هستیم که به عنوان مسائل لاینحل باقی مانده است و این مسائل هم از یک طرف به موضوع حکمرانی و مدیریت و از طرفی هم به بهره‌مندی از تکنولوژی‌های روز باز می‌گردد.

حسینی ادامه داد: دانشگاه‌ها می‌توانند در این حوزه نقش‌آفرین باشند و دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه جامع به حضور و نقش‌آفرینی در همه عرصه‌های پژوهش و فناوری، توجه دارد و به نظر می‌رسد در حوزه علوم انسانی و هنر که جایگاه ویژه‌ای در دانشگاه تهران دارند به فعال شدن همه حوزه‌ها نیاز داریم.

سرپرست دانشگاه تهران افزود: در علوم پایه نیاز به نقش‌آفرینی بیشتری داریم البته به سرمایه‌گذاری بیشتری در این حوزه‌ها نیاز هست که باید مورد توجه قرار بگیرد.

در این آیین از چهار پژوهشگر پیشکسوت نمونه، ۹ پژوهشگر برجسته، ۶ پژوهشگر جوان نمونه، ۱۲ پژوهشگر نمونه، ۱۰ مجری برتر ارتباط با صنعت و جامعه، هفت رساله نمونه در مقطع دکتری، هفت پایان‌نامه در مقطع کارشناسی ارشد، ۱۴ فناور برگزیده تجلیل شد.

انتهای پیام/

حتما ببینید

هانی‌زاده: تا دهه‌ها شاهد آثار مکتب حاج قاسم خواهیم بود

هانی‌زاده: تا دهه‌ها شاهد آثار مکتب حاج قاسم خواهیم بود

– اخبار سیاسی – حسن هانی‌زاده کارشناس و تحلیلگر سیاست خارجی و مسائل منطقه در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *