به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، زمینی به مساحت یک هزار و ۳۶۰ متر و با چهار هزار متر عرصه با تصویب شورای شهر و شهرداری کرمانشاه در اختیار پزشکی قانونی قرار گرفت تا سوله بحران را در آن احداث کند اما چند سال به دلیل سنگ اندازی انجام شده معطل و متوقف ماند تا در نهایت این مشکل در سال جاری برطرف و زمین این ملک توسط اوقاف به نام سازمان پزشکی قانونی به ثبت رسید.
سوله بحران برای ساماندهی و سرعت عمل در معاینه اجساد در زمانهای حساس یک نیاز حتمی است که در چند استان کشور راه اندازی شده است؛ راه اندازی این سوله بحران در کرمانشاه خدمتی ارزشمند برای مردم غرب کشور است که میتواند تا چندین سال جوابگوی بحرانهای مختلف باشد.
راهاندازی سوله بحران حداقل نیازمند ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است
دکتر بهتاش خانی آباد مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا اظهار کرد: بعد از کش و قوس فراوان مشکل سند سوله بحران کرمانشاه حل شد و این ملک از طرف اوقاف به نام سازمان پزشکی قانونی به ثبت رسید اما امروز این پروژه که میتواند در بحران ها و حوادث غیرمترقبه گره گشا باشد، در انتظار تخصیص اعتبار است.
وی تخصیص اعتبار برای احداث سوله بحران را اصلیترین اولویت استان دانست و افزود: بدون در نظر گرفتن فاز تجهیزات، راهاندازی اولیه سوله بحران حداقل نیازمند ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است. امیدواریم سفر اخیر رییس قوه قضاییه برای استان برکت داشته و اعتبار لازم هم برای احداث سوله بحران در نظر گرفته شود.
مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه با بیان اینکه سوله بحران در آرامستان کرمانشاه و به همراه سالن تشریح و آزمایشگاه احداث خواهد شد افزود : راه اندازی این سوله در استان کرمانشاه به عنوان محل تردد زوار عتبات عالیات ضروریست.