مهرداد جهانی روز سهشنبه در گفت و گو با آباجان به نقل از ایرنا، افزود: این میزان جابهجایی کالا طی سالهای اخیر از ۱۹ میلیون تن به ۲۲ میلیون تن افزایش یافته است.
وی بیان کرد: همچنین حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار مسافر هم در یک سال اخیر از مبدا استان مرکزی توسط ناوگان حمل و نقل مسافری جا به جا شدند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی ادامه داد: اکنون حمل و نقل کالا و مسافر استان در کشور جایگاه خوبی دارد و همواره در عرصههای مختلف چه در حمل کالاهای اساسی از بنادر جنوب کشور و چه در جابهجایی زائران در ایام اربعین و زائران حرم مطهر امام خمینی(ره) همواره خوش درخشیده است.
جهانی افزود: توسعه زیرساختهای پایانه بار اراک از کارویژههایی است که طی یک سال اخیر اجرا و موجب تحولی چشمگیر شده است که در اقدام جهادی نسبت به احداث پارکینگی به مساحت ۱۴ هزار و ۵۰۰ مترمربع با فناوری جدید رویه بتنی، ساخت استراحتگاه رانندگان، بازسازی مسجد پایانه و ساختمان اعلام بار و سالن اداری، اجرای سیستم فاضلاب شهری پایانه، بازسازی محوطه، نصب چهار برج نوری، بازسازی و ساخت ۲۳ چشمه سرویس بهداشتی و اصلاح مسیرهای داخلی پایانه از جمله اقدامات مهم و شاخصی است که برای اجرای آنها بالغ بر ۲۳۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وی بیان کرد: در استان مرکزی در حوزه حمل و نقل کالا ۱۶۴ شرکت، سه نمایندگی، یک شرکت حمل و نقل کالای بینالمللی و در حوزه حمل و نقل مسافر بین شهری ۴۸ شرکت فعالیت دارند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان مرکزی گفت: در این ۲ حوزه، حدود ۲۰ هزار نفر راننده دارای کارت هوشمند وظیفه جابهجایی کالا و مسافر از مبدا استان را برعهده دارند.
۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع آزاد راه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد که چهار هزار کیلومتر آن را راههای روستایی تشکیل میدهد.