فرانسه دیپلمات‌های خود را به سوریه اعزام می‌کند

فرانسه دیپلمات‌های خود را به سوریه اعزام می‌کند

به گزارش روز یکشنبه آباجان به نقل از ایرنا از خبرگزاری رویترز، وزارت امور خارجه فرانسه بدون اینکه مشخص کند که دیپلمات‌های این کشور با چه کسانی در سوریه دیدار خواهند داشت، اعلام کرد: گروهی از دیپلمات‌های فرانسوی سه‌شنبه این هفته به سوریه سفر می‌کنند تا تمایل فرانسه برای حمایت از مردم سوریه را نشان دهند.

وزارتخانه مذکور افزود که این تیم پس از یک سری ارتباطات در سوریه، گزارشی از نتایج این سفر را به وزیر امور خارجه فرانسه ارائه خواهند کرد.

طبق این گزارش، فرانسه از زمان قطع روابط با اسد در سال ۲۰۱۲، به دنبال عادی‌سازی روابط با دولت سوریه نبوده است.

به نوشته رویترز، بیشتر دولت‌های اتحادیه اروپا از سقوط حکومت بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه استقبال کرده‌اند اما در حال بررسی این موضوع هستند که آیا می‌توانند با شورشیانی که اسد را سرنگون کردند، از جمله «هیئت تحریرالشام» که از سوی اتحادیه اروپا به‌عنوان یک سازمان تروریستی شناخته می‌شود، همکاری کنند یا خیر.

بر اساس این گزارش، مقامات فرانسوی با نمایندگان چنین گروه‌هایی دیدار کرده‌اند و پاریس اعلام کرده است که انتقال سیاسی در سوریه باید قابل اطمینان، فراگیر و مطابق با چارچوب تعیین‌شده توسط سازمان ملل متحد باشد.

به باور برخی دیپلمات‌ها، روابط فرانسه با حاکمان جدید سوریه می‌تواند از این واقعیت بهره‌مند شود که پاریس هرگز به دنبال عادی‌سازی روابط با اسد نبوده است.

ژان نوئل باروت وزیر خارجه فرانسه نیز پیشتر در اظهاراتی با اشاره به پیشروی نیروهای رژیم صهیونیستی در منطقه بلندهای جولان در خاک سوریه، خواستار عقب‌نشینی این نیروها و احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه شد.

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه فروپاشی توافق انفصال سوریه و رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۷۴ در منطقه جولان را اعلام کرد. او دستور داد که منطقه حائل در جولان سوریه تحت کنترل درآید.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، مخالفان مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با هدف برکناری بشاراسد از قدرت؛ عملیات خود را در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب آغاز کردند و سرانجام پس از یازده روز؛ در تاریخ یکشنبه ۱۸ آذرماه کنترل خود بر شهر دمشق را و خروج «بشار اسد» از کشور را اعلام کردند.

از کودتای سال ۱۹۷۱ در سوریه که منجر به روی کار آمدن حافظ اسد شد،‌ حالا ۵۴ سال گذشته و در این مدت، سوریه همیشه درگیر جنگ داخلی و مقابله با گروه‌های مسلح بوده است.

بشار اسد که بعد از پدرش از سال ۲۰۰۰ میلادی رئیس جمهور سوریه شد نیز در طول حکومتش همواره با مخالفت گروه‌های معارض مواجه شده بود و در نهایت گروه معارض هیات تحریر الشام توانست پایان حکومت خاندان اسد را رقم بزند.

بنا بر اعلام منابع روس، بشار اسد و خانواده‌اش پس از خروج از سوریه، به مسکو رفتند و ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به آنها پناهندگی سیاسی اعطا کرده است‌.

حتما ببینید

فرودگاه‌های منطقه مسکو فعالیت خود را از سر گرفتند

فرودگاه‌های منطقه مسکو فعالیت خود را از سر گرفتند

به گزارش عصر پنجشنبه آباجان به نقل از ایرنا به نقل از رویترز، در بیانیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *