به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، یحیی رمضانی روز دوشنبه در نشست با تعدادی از نخبگان چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: استفاده از روشهای سنتی برای تسریع در روند توسعه استان تاثیرگذار نیست و در این راستا باید از توان نخبگان بهرهگیری شود.
وی با اشاره به توان بالای نخبگان در دانش، مهارت، تخصص و نوآوری افزود: اختراع نخبگان بید همراه با جذابیت باشد تا این اختراعها برای عموم مورد استفاده قرار گیرد.
رمضانی به نبود کسبوکار نوین و استفاده از روشهای قدیمی و تجارت در چهارمحال و بختیاری اشاره و تصریح کرد: مدیران دستگاههای اجرایی استان از توان نخبگان بهرهمند شوند.
وی تقویت فرهنگ نخبگی در استان با هدف جذب نخبگان را ضروری دانست و یادآور شد: از نخبگان در نشستهای مختلف بهرهگیری شود.
رمضانی اظهار داشت: نخبگان میتوانند در مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به مسوولان استان کمک کنند.
رییس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: هماکنون ۷۵۰ مستعد و نخبه در این استان شناسایی شده و به حمایت بنیاد نخبگان استان درآمدهاند.
یعقوب طادی تاکید کرد: نخبهشناسی، نخبهگزینی، نخبهپروری و نخبهگماری از مهمترین وظایف بنیاد نخبگان بهشمار میرود.
وی افزود: از توان و تخصص نخبگان در گروههایی مانند دانشجویان مستعد، دانشآموختگان برتر، اختراعهای برگزیده، اعضای هیأت علمی، دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام، دانشآموزان مستعد و اجتماعات تخصصی حمایت و تسهیلات ویژهای به آنان ارائه میشود.
طادی حمایت از بنیادهای نخبگان استانها را ضروری اعلام و تصریح کرد: پارسال ۵۰ میلیارد ریال برای فضاسازی ساختمان بنیاد نخبگان استان جذب شد.
وی یادآور شد: ارائه روشهای تشویقی و کمک سایر دستگاههای اجرایی برای نگهداشت نخبگان در استان ضروری است.
طادی اظهار داشت: انجمن خیران نخبهپرور در استان تشکیل و فعال شده شده است.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، چهارمحال و بختیاری هماکنون ۷۵۰ مستعد و نخبه دارد که و به حمایت بنیاد نخبگان استان درآمدهاند.