به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، «سعید رسولی» در پیامی فرارسیدن ۲۶ آذر روز حمل و نقل را تبریک گفت و افزود: این روز و هفته حمل و نقل را فرصتی مغتنم میدانم تا یک بار دیگر از زحمات بیوقفه خانواده بزرگ حمل و نقل کشور در بخش دولتی و غیردولتی تشکر و قدردانی کرده و بر لزوم سرعت بخشیدن و ایجاد شتاب در ارتقای ظرفیت و کیفیت خدمات حمل و نقل به آحاد ملت ایران تاکید کنم.
وی ادامه داد: حمل و نقل به عنوان یکی از ارکان اساسی توسعه پایدار کشور، میتواند نقشی کلیدی در توسعه اقتصادی از طریق تسهیل در جابهجایی کالا و مسافر، افزایش دسترسی به خدمات، ارتقای ظرفیت تولید با تکمیل زنجیره تامین، رونق بخشیدن و توسعه تجارت با هدف ارتقای کیفیت زندگی شهروندان ایفا کند.
به گفته سرپرست معاونت حملونقل وزارت راه و شهرسازی، ایران با برخورداری از موقعیت جغرافیایی استراتژیک، به عنوان پل ارتباطی میان شرق و غرب و شمال و جنوب شناخته میشود. این موقعیت در جغرافیای اقتصادی منطقه، فرصتی کم نظیر را برای توسعه ترانزیت از یک سو و ایجاد وابستگی کریدورهای ترانزیتی بینالمللی به جغرافیای ایران را فراهم آورده و زمینه مطلوبی برای تبدیل ایران به عنوان قطب حمل و نقل و تجارت منطقه ایجاد کرده است.
رسولی تاکید کرد: در طول سالهای گذشته با وجود محدودیتهای شدید ناشی از تحریمهای ظالمانه، با تلاشهای انجام شده در خانواده بزرگ حمل و نقل کشور اعم از بخش دولتی و خصوصی، شاهد تحولات قابل توجهی در زیرساختها و امکانات حمل و نقل و لجستیک کشور بودهایم که بی تردید کافی نبوده و ضرورت دارد تا متناسب با نیازهای امروز و آتی کشور، تحولات عظیمی در حوزه های حمل و نقل بار و مسافری رقم خورده و خدمت شایسته تری به مردم ارائه کنیم.
وی افزود: دولت چهاردهم مصمم است و در نظر دارد تا با بسیج همه امکانات، استفاده از دانش و تجربیات موجود و همچنین با تمرکز بر هم افزایی بیش از پیش با بخش غیردولتی و حمایت جدی از همه فعالان این صنعت، گام های موثری در جهت توسعه و ارتقای کمی و کیفی ظرفیت های حمل و نقل و لجستیک از یک سو و کاهش قابل توجه سوانح و تلفات ناشی از آن از سوی دیگر و افزایش سهم گذر (ترانزیت)، توجه ویژه به اقتصاد دریا محور و استفاده از دانش، تکنولوژی های نو و هوشمندسازی در حوزه حمل و نقل در راستای تحقق برنامه هفتم توسعه بردارد و بی تردید نقش بخش غیردولتی در این میان بسیار حائز اهمیت است.
سرپرست معاونت حملونقل وزارت راه و شهرسازی ادامه داد: سرمایهگذاریهای انجامشده توسط بخش خصوصی، نوآوریها و ایدههای خلاقانهای که از بخش خصوصی به آن مبادرت میورزد، دستیابی به اهداف بلندمدت صنعت حمل و نقل را به طور مستمر تسهیل کرده است. همکاری نزدیک میان دولت و بخش غیردولتی، نه تنها موجب ارتقاء کیفیت خدمات حمل و نقل میشود، بلکه به توسعه پایدار این حوزه نیز کمک شایانی خواهد کرد.
رسولی تاکید کرد: از آنجا که حمل و نقل عاملی موثر در رشد اقتصادی و اجتماعی کشور به شمار میرود، ترانزیت کالا از طریق ایران میتواند به افزایش درآمدهای ارزی و ایجاد اشتغال کمک کند و همچنین موجب تقویت روابط اقتصادی با کشورهای همسایه شود. بیشک، همکاری و همدلی همه دستاندرکاران این صنعت، کلید موفقیت ما در این عرصه است. امیدوارم با هم افزایی همه دلسوزان و متخصصان حمل و نقل کشور، با همت مضاعف و برنامهریزی دقیق، آیندهای روشنتر برای این صنعت عظیم، رقم بزنیم.