چشم طمع اسرائیل به جنوب سوریه و هراس مرزنشینان

چشم طمع اسرائیل به جنوب سوریه و هراس مرزنشینان

به گزارش روز شنبه آباجان به نقل از ایرنا، پایگاه خبری العربی الجدید در گزارشی با اشاره به طمع ورزی های رژیم صهیونیستی به روستاهای مرزی به ترس ساکنان این مناطق پرداخت و افزود: در شهرک «حضر» در حومه قنیطره در جنوب سوریه که اکثریت آن را دروزی ها تشکیل می‌دهند، نشستی درباره اتخاذ موضع با توجه به تحولات جاری در این کشور و رخنه اسرائیل به منطقه برگزار شد.

این منطقه از محاصره رژیم اسرائیل و حمله این رژیم به برخی مناطق و مقررات منع آمد و شد رنج می‌برد. ساکنان این شهرک بر موضع ثابت و غیرقابل تغییر خود مبنی بر اینکه این شهرک بخش جدایی ناپذیر سوریه است، اصرار دارند و حامی سوریه یکپارچه هستند.

العربی الجدید در ادامه از ترس و وحشت ساکنان جنوب سوریه به ویژه شهرک های النعیمیه، خان ارنبه، کودنه، القحطانیه، رویحینه، بریقه، بیرعجم، المعلقه و الشولی خبر داده و به رخنه تانک های اسرائیلی به داخل بیشتر این شهرک ها اشاره کرد.

یکی از ساکنان «حضر» که نامش را فاش نکرد، به العربی الجدید گفت: ارتش اشغالگر به طور مستقیم ساکنان را تهدید نکرده، اما کاملا عیان است که به دنبال الحاق آن به دیگر اراضی جولان اشغالی است. این وضعیت سبب شده که ساکنان دچار وحشت شده و بسیاری از خانواده ها به سمت دمشق و دیگر استانها بروند.

وی افزود: ارتش اشغالگر نیروهای اضافی در شهر قنیطره و شهرک های النعیمیه، کودنه، قبیله، النعیم، خان ارنبه و جباتا الخشب مستقر کرده و مواضع ارتش سابق سوریه را به عنوان سنگر قرار داده و خندق، خاکریز و موانع بتونی در «تل الاحمر» غربی و شرقی و نیز «تل ابوقبیص» ایجاد کرده است. پهپادهای اشغالگران نیز لحظه ای از آسمان منطقه محو نمی شوند.

یکی دیگر از ساکنان شهرک حضر که از ترس نامش را نگفت، به العربی الجدید بیان کرد: بیشتر ساکنان مخالف الحاق این شهرک به اسرائیل هستند. ما علیه متجاوزان هستیم و سوری خواهیم ماند.

العربی الجدید گزارش داد: ساکنان القنیطره و بخشی از حومه غربی دمشق خود را در برابر پیشروی ارتش اشغالگر تنها می بینند و نیروهای داخلی و بین المللی که میان آنها و اشغالگران حائل باشد را نمی بینند.

یکی از ساکنان «خان ارنبه» نیز به العربی الجدید گفت: اسرائیل از فرصت به وجود آمده سوء استفاده کرده و به مناطق ما یورش برده و ما توان مقابله با آن را نداریم. امیدی به دولت سوریه نداریم که توان حمایت از ما را داشته باشد و وضع ما مانند دیگر ساکنان مناطق القنیطره و بخشی از حومه غربی ریف دمشق است و باید سکوت و صبر پیشه کنیم.

العربی الجدید اضافه کرد: پیش از این ارتش رژیم اسرائیل منطقه جبل الشیخ را تصرف کرده و «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ این رژیم دستور ماندن نیروهای اسرائیلی در این منطقه را طی فصل زمستان به دلایل امنیتی داده است.

جبل‌الشیخ یکی از مناطق استراتژیک است و تسلط بر آن به رژیم اسرائیل دید گسترده‌ای را به جنوب سوریه می‌دهد.

این قله در طول سال‌های گذشته شاهد تنش‌ها و درگیری‌هایی بین رژیم اسرائیل و سوریه بوده است.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه گذشته (۱۸ آذرماه) فروپاشی توافق انفصال سوریه و رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۷۴ در منطقه جولان را اعلام کرد.

او دستور داد که منطقه حائل در جولان سوریه تحت کنترل درآید.

به دنبال این اقدام، منابع رسانه‌ای از اشغال مناطقی از خاک سوریه توسط ارتش رژیم صهیونیستی خبر دادند و تصاویری از نفوذ نظامیان اشغالگر به شهر قنیطره را منتشر کردند.

همزمان با این اقدام، کابینه این رژیم با اشغال منطقه جبل الشیخ سوریه و برپایی یک منطقه حائل در این منطقه موافقت کرد.

حتما ببینید

شهادت یک خبرنگار در شمال کرانه باختری

شهادت یک خبرنگار در شمال کرانه باختری

به گزارش بامداد یکشنبه آباجان به نقل از ایرنا از رسانه‌های فلسطین، «شذی صباغ» خبرنگار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *