به گزارش جمعه شب آباجان به نقل از ایرنا از الجزیره انگلیسی، این دادگاه در بیانیه ای ادعا کرد: هیچ دلیلی برای ممنوعیت کامل صادرات کالاهای نظامی و دو منظوره به اسرائیل وجود ندارد. در نتیجه همه ادعاها رد شده است.
ائتلافی از گروههای طرفدار فلسطین استدلال کرده بودند که مقامات هلندی در جلوگیری از «نسلکشی» رژیم اسرائیل در طول حملات وحشیانه آن به غزه شکست خوردهاند.
ووت آلبرز وکیل مدافع نهادهای غیردولتی در دادگاه گفت: اسرائیل در نسل کشی و آپارتاید مجرم شناخته شده است و از سلاح هلندی برای جنگ خود استفاده می کند.
با این حال، ریمر ولدیوس وکیل دولت هلند به دادگاه گفت که هلند قوانین اروپایی را برای صادرات تسلیحات اعمال کرده است و از دادگاه خواست که این پرونده را کنار بگذارد که دادگاه با آن موافقت کرد.
دادگاه افزود که مقامات هلندی احتمال استفاده از کالاهای صادر شده به اسرائیل در نقض قوانین بین المللی را بررسی کرده اند.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، «کریم خان» دادستان دیوان بینالمللی کیفری با درخواست رژیم صهیونیستی برای تجدید نظر در حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یوآو گالانت وزیر جنگ سابق این رژیم مخالفت کرد.
منابع صهیونیستی اعلام کردند که رژیم اسرائیل روز چهارشنبه دو سند به «دادگاه استیناف» در دیوان بینالمللی کیفری ارائه کرد.
این رژیم در اولین سند که ۱۴ صفحه دارد، اختیارات «دادگاه پیشمحاکمه» درباره رسیدگی به این پرونده و صدور حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت را رد کرده است.
رژیم صهیونیستی در سند دوم نیز که ۱۳ صفحه دارد، به مخالفت دیوان برای بازگرداندن پرونده و ارجاع رسیدگی به آن در اسرائیل اعتراض کرده است.
به نوشته تارنمای صهیونیستی واینت، اسرائیل خواستار تعلیق حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت شده است، به امید آنکه این دیوان سرانجام در موضع خود بازنگری کند.
دیوان بینالمللی کیفری «لاهه» روز پنجشنبه یکم آذر ۱۴۰۳ دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت وزیر جنگ سابق این رژیم را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنه سازی مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرد.