ثبات قیمت گوشت و مرغ در بازار/ کاهش حدود ۱۰ درصدی قیمت‌ها در سه ماه اخیر

ثبات قیمت گوشت و مرغ در بازار/ کاهش حدود ۱۰ درصدی قیمت‌ها در سه ماه اخیر

داریوش یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی آباجان به نقل از ایرنا درباره برخی گمانه‌زنی‌ها درباره افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار و انتشار اخباری مبنی بر هر کیلوگرم راسته گوسفندی به قیمت یک میلیون و ۲۳۹ هزار تومان افزود: قیمت محصولات کشاورزی و گوشت و مرغ در بازار واقعی مشخص است و مردم گوشت مورد نیاز خود را باید از فروشگاه های زنجیره‌ای نه از فضای مجازی خریداری کنند.

سرپرست معاونت نظارت و پایش مرکز بازرگانی داخلی و تنظیم بازار محصولات کشاورزی اظهار داشت: در چند روز گذشته برخی از کانال‌ ها در فضای مجازی بدون تحلیل واقعی از تولید و بازار اقدام به نشر اخباری کردند که تلاش‌ مسئولان و متولیان صنف پروتئین کشور را خدشه دار کرده است.

وی افزود: تمام افرادی که کمی از قطعه‌ بندی و بسته‌ بندی گوشت و مصرف آن آگاهی دارند، می‌دانند که این کالا با شرایط عرضه «مغز راسته» از کالاهای لوکس به شمار می رود و به دلخواه و سلیقه مشتری بدون استخوان و چربی، با قیمت های خاص عرضه می‌شود.

یوسفی با بیان اینکه در سایر محصولات پروتئینی از قبیل گوشت گوساله، مرغ و ماهی نیز همین شرایط حاکم است، تصریح کرد: از سالهای گذشته نیز اینگونه کالاها که بنا به خواست مشتری و قیمت خاص تهیه و عرضه می‌شوند، ارتباط مستقیمی با قیمت‌ های متعارف نداشته و به طور معمول مشتری های خاصی دارند که قیمت برایشان اهمیت چندانی ندارد.

وی اظهارداشت: گوشت قرمز داخلی قیمت مصوب ندارد و عرضه و تقاضا تعیین کننده این قیمت‌ها است.

این مسئول در وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تنها گوشت وارداتی قیمت مصوب دارد، گفت: گوشت وارداتی به صورت مخلوط در فروشگاه‌ های زنجیره‌ ای و میادین میوه و تره بار شهرداری با قیمت های مصوب عرضه می شود.

گوشت قرمز کمترین افزایش قیمت را داشته است

سرپرست معاونت نظارت و پایش مرکز بازرگانی داخلی و تنظیم بازار محصولات کشاورزی یادآور شد: گوشت قرمز از معدود کالاهای اساسی است که از زمان استقرار دولت جدید کمترین افزایش قیمت را داشته است.

یوسفی تصریح کرد: با توجه به نرخ تورم حدود ۳۵ درصدی طی یک سال گذشته، تغییرات قیمتی گوشت کمتر از ۲۰ درصد بوده است.

وی افزود: دولت چهاردهم از همان ابتدای فعالیت خود تلاش کرده با افزایش واردات نهاده‌های کشاورزی و کاهش قیمت آن، به تقویت تولید و حمایت از تولیدکنندگان داخلی بپردازد.

به گفته وی، این روند موجب افزایش تولید داخلی و کاهش قیمت حدود ۱۰ درصدی این محصول در ۳ ماهه اخیر شده است.

وی اظهار داشت: دولت با واردات گوشت قرمز در حد کمتر از ۱۰ درصد و عرضه با قیمت مناسب و پایین‌ تر از قیمت بازار، تلاش در کنترل قیمت ها داشته است.

یوسفی افزود: با تدابیر حمایتی دولت گوشت تولیدی داخلی به صورت توافقی از تولیدکنندگان خریداری تا ضمن عرضه در بازار مصرف، میزان نیاز بازار تا پایان سال و ماه مبارک رمضان مدیریت شود.

حتما ببینید

ثبات در بازار کالاهای اساسی/از معیشت مردم در هر شرایطی حمایت می‌کنیم

ثبات در بازار کالاهای اساسی/از معیشت مردم در هر شرایطی حمایت می‌کنیم

به گزارش خبرنگار اقتصادی آباجان به نقل از ایرنا، غلامرضا نوری قزلجه روز سه شنبه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *