به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از مرکز اطلاعرسانی فلسطین، در یک سالن زیرزمینی ضدموشکی که به سالن ۵۱۲ معروف است و قبلا برای محاکمه روسای گروهکهای جنایتکار صهیونیستی استفاده میشد، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز سه شنبه در محضر دادگاه قرار گرفت تا از خود در برابر سه پرونده فساد دفاع کند.
این اولین بار از زمان تأسیس رژیم صهیونیستی است که نخست وزیر در طول دوره نخست وزیری خود به خاطر اتهامات کیفری در جایگاه شهادت قرار میگیرد.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی فلسطین به نقل از منابع رژیم صهیونیستی، سالن ۵۱۲ دادگاه مرکزی در تل آویو که جلسات محاکمه نتانیاهو با انگیزههای امنیتی به آنجا منتقل شده است، یکی از امنترین شعب دادگاههای رژیم صهیونیستی است که پیشتر جلسات محاکمه روسای جرایم سازمان یافته در این رژیم در آنجا برگزار شده است زیرا رسیدگی به اتهامات آنها در شعب عادی سخت بود و باید تحت تدابیر شدید امینتی تحت محاکمه قرار میگرفتند.
بر اساس این گزارش، سالن ۵۱۲ نه تنها از لحاظ ساختار معماریش بینظیر است، بلکه از لحاظ سطح امنیتی و طراحی برجسته نیز چنین وضعیتی دارد و مسئولان سابق نظام قضایی رژیم صهیونیستی از این شعبه به عنوان یک «شاهکار مهندسی» یاد کردهاند که برای استفاده در موارد استثنائی ساخته شده است.
این سالن در طبقه منفی ۲ دادگاه قرار دارد و کاملا” با بتن آرمه ساخته شده است و هیچ پنجرهای ندارد تا جلوی هر گونه خطر امنیتی گرفته شود. سیستم تهویه بینظیر این سالن هوای آنجا را تامین میکند و دو راهروی جداگانه برای عبور قضات و شاهدان دولتی در نظر گرفته شده است تا ارتباط با مردم عادی به کمترین حد خود برسد.
این محل یک «دژ قضائی» به شمار میرود که در آن از شیشههای ضدگلوله با قدرت مقاومتی خیلی بالا و دوربینهای امنیتی پیشرفته استفاده شده است که تمام زوایای ممکن را پوشش میدهند و سیستم به کار رفته در طراحی درهای آن به شکلی است که آسانسورهای متهمان و ورودیهای سالن کاملا از هم مجزاست.
محل حضور مردم عادی و کارکنان قضایی هم به وسیله موانع چوبی و صندلیهای مخصوص نگهبانان از هم جدا شده است.
یکی از مزایای اصلی «سالن ۵۱۲» نزدیکی آن به سلولهای بازداشت متهمان است که زمینه اخراج سریع متهمان در حالتهای اضطراری را فراهم میکند. علاوه بر این، این سالن یک بند بزرگ برای بازداشت شدگان دارد که با یک شیشه چند لایه میان آنها و حضارِ در جلسه فاصله ایجاد میکند و جایگاه شاهدان دولتی هم با سه دیوار بتنی احاطه شده است.
افزون بر این، این سالن در سالهای اخیر به عنوان محل رسیدگی به حوادث استثنائی مانند «پرونده ۵۱۲» مورد استفاده قرار گرفته است. این پرونده قطور، بزرگترین سرکردگان دنیای جرائم سازمان یافته در رژیم صهیونیستی را به داخل قفس اتهام کشاند.
این پروندهها یک چالش لوجستیک و قضایی بزرگ بودند و زمینه ساز احداث این سالن شدند تا از آن به عنوان محل اختصاصی برای رسیدگی به جرائم قضایی در شرایط خاص استفاده شود.
شخصیتهای صهیونیست مانند «اسحاق آبرگل» کارتل بین المللی مواد مخدر و «موتی حسین» که به جرائم قتل محکوم شده بود، چندین سال پیش در پشت شیشه ضدگلوله این سالن نشستند.
جلساتِ محاکمه آنها شاهد تنشهای بزرگی بود که سطح بالایی از امنیت را طلب میکرد تا جلوی تلاشها برای فراری دادن متهمان یا ایجاد تنش از سوی نزدیکان آنها و حتی حمله به شاهدان اصلی گرفته شود.
این سالن بار دیگر امروز در کانون توجهات قرار گرفت و با آغاز جلسات دفاع «نتانیاهو» از خود در پروندههای فساد به نقطه ثقل دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی تبدیل شد.
سطح امنیتی جلسات استماع شهادتهای نتانیاهو؛ به ویژه در سایه توجه گسترده افکار عمومی به این مساله و نگرانی از برگزاری تظاهراتها یا تلاش برای اخلال در نظم و امنیت عمومی رژیم صهیونیستی، در بالاترین سطوح خود در تاریخ این رژیم قرار گرفت که شامل استقرار نیروهای امنیتی، بازرسی دقیق در ورودیها و استفاده از فناوریهای مدرن برای کنترل سالن و اطراف آن بود.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز ۱۰ دسامبر (۲۰ آذر) به خاطر اتهام دریافت رشوه و خیانت در امانت بدلیل مسائل امنیتی در دادگاه مرکزی تل آویو حاضر شده است.
نتانیاهو از دی ماه ۱۳۹۸ با اتهام فساد، دریافت رشوه و خیانت در امانت روبروست و نخستین جلسات محاکمه وی اردیبشهت ۱۳۹۹ برگزار شد.
پیش از این نیز کمیته تحقیق کابینه رژیم صهیونیستی درباره پرونده فساد در خرید زیردریایی از آلمان، به پنج مقام این رژیم از جمله نتانیاهو درباره متهم بودن در این پرونده، پیام اخطار صادر کرد.
کمیته مزبور، رویه طی شده برای خرید زیردریایی از آلمان بین سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۶ که مصادف با دوران نخست وزیری نتانیاهو است را برخلاف قوانین موجود ارزیابی کرده است.
پرونده فساد در موضوع خرید زیردریایی، تنها پرونده فساد نخست وزیر رژیم اشغالگر نیست و نتانیاهو در پرونده موسوم به «۱۰۰۰» متهم است که حدود ۳۰۰ هزار دلار رشوه به عنوان هدیه از سرمایه داران یهودی دریافت کرده و بر اساس این پرونده، به کلاهبرداری، فریب کاری و خیانت در امانت متهم شده است.
در پرونده «۲۰۰۰» نیز نتانیاهو متهم به زد و بند با «ارنون موزس» صاحب امتیاز روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» با این هدف است که آن روزنامه، گزارش و اخبار مثبت او و فعالیتهایش را منتشر کند و همزمان، روزنامه خصوصی «اسرائیل هیوم» یعنی رقیب یدیعوت آحارنوت از سوی کابینه زیر فشار قرار گیرد.
افزون بر اینها، به گزارش روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل»، پر سر و صداترین پرونده نتانیاهو، پرونده «۳۰۰۰» مربوط به خرید سه زیر دریایی از آلمان است؛ پرونده ای که در سال ۱۳۹۵ جنجال زیادی به پا کرد و برخی نمایندگان کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی و سیاستمداران صهیونیست، نتانیاهو را زیر تیغ انتقادات شدید قرار دادند.
پرونده «۴۰۰۰» نیز به مساله زد و بند نخست وزیر رژیم صهیونیستی با مالک شرکت مخابراتی «بیزک» باز می گردد؛ شرکتی که صاحب امتیاز پایگاه خبری «واللا» است و بر اساس گزارش دادستانی رژیم اسرائیل، نتانیاهو در این پرونده متهم به فساد گسترده شده است.
نتانیاهو در این پرونده متهم است که میلیونها دلار تسهیلات مالی در اختیار «شاوول الویچ» مالک این شرکت قرار داده تا پایگاه خبری واللا، از نخستوزیر و خانوادهاش حمایت رسانهای کند.
همچنین منابع خبری رژیم اشغالگر، فاش کردند که افزون بر اتهامات قبلی، نتانیاهو احتمالاً به علت درز اطلاعات فوق محرمانه از دفترش نیز محاکمه خواهد شد.
خاطرشنان می شود که همچنین دیوان بینالمللی کیفری روز پنجشنبه یکم آذر ۱۴۰۳ دستور بازداشت نتانیاهو و گالانت را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنهسازی مردم نوار غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرد که با استقبال گسترده جامعه جهانی مواجه شد.