به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، علی ولایتی پور شامگاه پنجشنبه در آیین یادبود و بزرگداشت استاد ابوالحسن افشاری نقاش چیره دست سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: جایگاه و تاریخ منطقه سیستان را که از قدمت دیرینهای برخوردار بوده را میتوان با تولید آثار هنری به مردم ایران و جهان معرفی کرد.
وی افزود: همان گونه که رستم و سهراب افتخار مردمان این خطه هستند و به آثاری چون شاهنامه افتخار میکنیم، میتوان با استفاده از ظرفیت بی نظیر هنرمندان چنین آثاری برای آیندگان به یادگار گذاشت.
سرپرست فرمانداری ویژه زابل از سیستان به عنوان سرزمین هنر و اندیشه یاد کرد و گفت: هنر غذای روح انسان محسوب میشود و این را میتوان با نگریستن به آثار هنری به خوبی حس کرد.
وی با اشاره به نمایشگاه آثار استاد افشاری، ادامه داد: این نمایشگاه که با استقبال خوبی همراه شده است، توانست حس و حال خوبی را به بازدیدکنندگان هدیه دهد، آثار ارائه شده ارزش بالایی دارد که باید آن را قدر دانست.
ولایتی پور تصریح کرد: اگر مسوولان در نمایشگاههای ملی و بین المللی از هنرمندان برجسته این منطقه دعوت کنند، بدون تردید با ارائه آثار بی نظیرشان حرفهای زیادی برای گفتن خواهند داشت، باید این چهرههای ماندگار را در زمان حیات معرفی کرد.
ضرورت انعکاس آثار هنرمندان سیستان و بلوچستان
به گفته وی، استاد افشاری فرزند با هویت و با فرهنگ سیستان و بلوچستان است، فردی که در بهترین دقایق زندگیاش به هنر می پردازد و میطلبد که این هنرمند را به عنوان الگوی موفق به جوانان معرفی کرد، در این صورت به مشکلات فرهنگی مبتلا نخواهیم شد.
سرپرست فرمانداری ویژه زابل اظهار کرد: انتظار میرود افرادی که در حوزه اطلاع رسانی سهیم هستند، در انعکاس آثار هنرمندان سیستان و بلوچستان همکاری کنند تا فرهنگ بیگانه بر افراد غالب نشود.
وی خاطرنشان کرد: نخستین هنر متحرک و سینمایی کشف شده در شهر سوخته، متعلق به سیستان و بلوچستان است و باید از آن به عنوان افتخار یاد کرد، همچنین زبان و گویش سیستانی و بلوچی باید مایه افتخار ما باشد.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، آیین یادبود و بزرگداشت استاد ابوالحسن افشاری نقاش چیره دست سیستان و بلوچستان با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، شماری از مسوولان و اصحاب فرهنگ و هنر در سینما هامون زابل برگزار شد.