فاطمه حسنی روز پنجشنبه در گفتوگو با آباجان به نقل از ایرنا، اظهار داشت: نخستین اردوی تیم ملی روئینگ را روزهای ۱۸ تا ۲۸ آبان و پس از جدا شدن از فدراسیون قایقرانی در سد ارومیه با حضور ۱۹ نفر برگزار کردیم. ملیپوشان خود را برای بازیهای آسیایی ناگویا و قهرمانی آسیا در سال ۲۰۲۵ آماده میکنند.
وی افزود: در دریاچه آزادی نمیتوانیم اردو برگزار کنیم. زیرا بچهها باید در مسافت ۲ هزار متر تمرین کنند. مسافت دریاچه آزادی واقعا برای تمرین مناسب نیست. اردوی تیم ملی روئینگ بانوان متشکل از هفت روئینگ سوار جوان، ۳ نفر زیر ۲۳ سال و ۹ نفر دررده بزرگسالان است.
نایب رئیس بانوان فدراسیون روئینگ عنوان کرد: با سرد شدن هوای ارومیه شاید دیگر در سد ارومیه نتوانیم تمرین کنیم به همین دلیل مسئولان فدراسیون به بوشهر میروند تا از نزدیک امکانات را ببینند و شرایط را برای برگزاری اردو در این شهر فراهم کنند در غیر این صورت در استان هرمزگان برگزار خواهد شد. تیم ملی در بوشهر پایگاه قهرمانی دارد و تیم ملی آبهای آرام در آنجا بسر میبرد.
اردوی بعدی باید سختگیری شود
وی در پاسخ به این پرسش که چرا نازنین ملائی به اردوی تیم ملی روئینگ نیامد، خاطرنشان کرد: او طی نامهای عنوان کرد که در انگلیس خودش تمرین میکند. باور کنید ما هنوز با او صحبت هم نکردیم. پس از اردوها تست میگیریم و ترس و اضطرابی را در اردوها حاکم کردیم که هر روئینگسواری که ورودی داشته باشد میتواند جایگزین دیگری شود. ملائی چون خودش نامه نگاری کرد، ما هم گفتیم اردوی اول را سخت نمیگیریم اما اردوی بعدی باید سختگیری شود.
نوروزی از زیر تمرین فرار نمیکند
حسنی دباره دلیل غیبت زینب نوروزی و مهسا جاور در اردوی تیم ملی روئینگ، گفت: نوروزی در تهران و همان برنامههای تیم ملی را دنبال میکند و او هرگز از تمرین فرار نمیکند و ملیپوش فعالی است. مهسا جاور هم چون بچه دارد خودش نامهنگاری کرده که تمریناتش را در شهر خودش دنبال میکند. در اردوی اول به ملیپوشان فرجه دادیم اما از اردوی بعدی حضور همه الزامی است.
مربی خارجی برای تیم ملی روئینگ بانوان
وی همچنین گفت: در پیکارهای قهرمانی آسیا حرف زیادی برای گفتن داریم. قرار است مربی خارجی برای تیم ملی روئینگ بانوان بیاوریم. با بکار گرفتن مربی خارجی و استفاده از تواناییهای مربیان داخلی میتوانیم پیشرفت کنیم. مربیان ایرانی خوب هستند اما باید در کنار مربی خارجی باشند تا تجربههای آنها بیشتر و بروزتر شود.
فرزام را نمیتواند به دو قسمت تقسیم شود
نایب رئیس بانوان فدراسیون روئینگ ادامه داد: افشین فرزام یک سرمربی باتجربه است و از اول در روئینگ بود ولی دیگر تیمهای ملی روئینگ بانوان و مردان از هم جدا شده است.
وی اظهار داشت: ۶ یا هفت رشته در فدراسیون قایقرانی ادغام شده بود و اداره کردن آن سخت بود. الان که روئینگ از قایقرانی جدا شد دیگر هم و غم فدراسیون روی همین یک رشته است و شرایط خیلی بهتر شده است. تمام توجه و تلاش روی این رشته خواهد بود و بچهها هم راضی هستند. تا دو سه ماه دیگر میتوانید تفاوت پیشرفت را در روئینگسواران ببینید.