به گزارش پنجشنبه شب آباجان به نقل از ایرنا از شبکه المسیره، محمد عبدالسلام افزود: قضایای مشترک و در راس آنها مساله فلسطین، موضع ما را در قبال سوریه مشخص میکند.
وی اضافه کرد: سخن گروههای مسلح درباره اینکه هدف آنها مقابله با ایران و حزب الله است، مشکوک و تعجب برانگیز است.
عبدالسلام اظهار کرد: این گروهها چرا درباره مسائل امت اسلامی و مساله فلسطین، موضعی نمیگیرند؟
وی گفت: آنچه در سوریه اتفاق افتاد دو نتیجه بیشتر ندارد، یا اینکه سوریه در دامن رژیم صهیونیستی خواهد افتاد و یا اینکه در کنار موضوعات جهان اسلام خواهد ایستاد.
رئیس هیات مذاکره کننده یمن اظهار کرد: گروههایی که اکنون در سوریه شعارهای اسلامی سر میدهند، یورش رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم نمیکنند.
عبدالسلام افزود: این گروهها باید اقدامی انجام دهند زیرا دشمن صهیونیستی خاک سوریه را اشغال و حاکمیت این کشور را نقض میکند.
وی تصریح کرد: (رژیم) اسرائیل از این گروهها راضی و از نظام سابق سوریه خشمگین است.
عبدالسلام اضافه کرد: گروههای مسلح در سوریه باید به بیانیه اکتفا نکرده و موضع آشکار و روشن خود را در این باره اعلام کنند.
وی گفت: (رژیم) اسرائیل مناطق گستردهای از خاک سوریه را اشغال کرده است و گروههایی که اکنون زمام امور را به دست دارند باید از سوریه دفاع کنند.
سخنگوی انصارالله ادامه داد: هم اکنون رهبران و ملت یمن در بالاترین سطح آمادگی قرار دارند و متجاوز خواهد دید که در دام آمریکا و اسرائیل افتاده است.
عبدالسلام افزود: در یمن طرفی که باید نگران باشد، ما نیستیم بلکه طرف مقابل است و هر جنگی که به سود صهیونیستها به ما تحمیل شود، ما همه حامیان آن را هدف قرار میدهیم.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، مخالفان مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با هدف برکناری بشاراسد از قدرت؛ عملیات خود را در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب آغاز کردند و سرانجام پس از یازده روز؛ در تاریخ یکشنبه ۱۸ آذرماه کنترل خود بر شهر دمشق را و خروج «بشار اسد» از کشور را اعلام کردند.
از کودتای سال ۱۹۷۱ در سوریه که منجر به روی کار آمدن حافظ اسد شد، حالا ۵۴ سال گذشته و در این مدت، سوریه همیشه درگیر جنگ داخلی و مقابله با گروههای مسلح بوده است.
بشار اسد که بعد از پدرش از سال ۲۰۰۰ میلادی رئیس جمهور سوریه شد نیز در طول حکومتش همواره با مخالفت گروههای معارض مواجه شده بود و در نهایت گروه معارض هیات تحریر الشام توانست پایان حکومت خاندان اسد را رقم بزند.
بنا بر اعلام منابع روس، بشار اسد و خانوادهاش پس از خروج از سوریه، به مسکو رفتند و ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به آنها پناهندگی سیاسی اعطا کرده است.