به گزارش بامداد جمعه آباجان به نقل از ایرنا به نقل از خبرگزاری شهاب، حماس در این بیانیه خواستار اعمال فشار به شیوههای مختلف علیه رژیم صهیونیستی به منظور وارد کردن بیمارستانهای صحرایی با تمامی تخصصها و نیروهای مورد نیاز به نوار غزه شده است.
این جنبش همچنین خواستار هم افزایی تلاشها و استفاده از تمامی توانمندیهای وزرای بهداشت کشورهای عربی برای اتخاذ اقدامات فوری و به ویژه فراهم کردن امکان سفر مجروحان و بیماران دارای شرایط خطرناک به خارج به منظور دریافت خدمات درمانی مناسب و نجات جان آنها از مرگ شده است.
حماس در ادامه این بیانیه بر اهمیت همکاری و هماهنگی با سازمان جهانی بهداشت و تمامی سازمانهای بهداشتی و انسان دوستانه در سراسر جهان برای اتخاذ طرحهای فوری به منظور نجات مجموعه بهداشت نوار غزه و استفاده از تمامی امکانات به منظور انجام وظیفه انسانی آنها تاکید کرده است.
این جنبش در ادامه این بیانیه هشدار داده است که خروج تمامی بیمارستانهای نوار غزه از دایره خدمت رسانی و فقدان ساده ترین امکانات بهداشتی در کنار بالا رفتن تعداد مجروحان و بیماران، تداوم جنگ و حملات علیه کارکنان بخش بهداشت، نبود هیچ یک از مستلزمات زندگی انسانی اعم از غذا، دارو و سوخت زنگ خطر افزایش آمار مرگ و میر به ویژه در میان مجروحان و بیماران را به صدا درآورده است.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، عملیات مقاومت فلسطین علیه ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه در حالی است که جنایات این رژیم علیه نوار غزه در پانزدهمین ماه متوالی ادامه دارد و دیوان بینالمللی کیفری دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت، نخست وزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنگی دادن به مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرده است.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که با گذشت ۴۳۲ روز جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.
براساس آخرین آمار اعلام شده توسط وزارت بهداشت فلسطین، از آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون شمار شهدا در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی به ۴۴ هزار و ۸۳۵ نفر و تعداد زخمیها نیز به ۱۰۶ هزار و ۳۵۶ نفر رسیده است.