مسعودنشاطی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا بیان کرد: این تعداد مراجعین تنفسی در همه رده های سنی گزارش شده که با بروز علائم تنگی نفس به مراکز درمانی و بیمارستانهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز مراجعه کرده و خدمات درمانی دریافت کردند.
وی افزود: همه این مراجعان به صورت سرپایی درمان شده و با حال عمومی مناسب از بیمارستانها ترخیص شدند.
براساس گزارش اداره کل هواشناسی خوزستان افزایش غلظت آلاینده ها تا اواخر هفته در برخی نقاط استان ادامه دارد که به دنبال این پیش بینی، کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس برخی نقاط استان را در روزهای دوشنبه و سه شنبه غیر حضوری اعلام کرد.
وجود صنایع آلاینده در خوزستان از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، نیشکر و… موجب شده تا میزان آلایندگی در نقاط شهری و روستایی خوزستان بالا باشد که موجب بروز مشکلات بهداشتی و زیست محیطی برای ساکنان شده است.
افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان در شرایطی که هوا ” ناسالم” است، باید از فعالیتهای طولانی یا سنگین خارج از منزل خودداری کنند و سایر افراد نیز باید این گونه فعالیتها را کاهش دهند.
براساس طبقهبندی پنجگانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروههای حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروهها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.